Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Olimpia a mers ca ”unsă” la Brașov! UTA pierde la Brăila și SATU MARE e pe doi în Liga 2!

De   /  26 februarie 2017  /   comentarii

oli2

Dacă tot au avut la dispoziție slănina afumată la stadion, cei de la Olimpia au uns se pare bine angrenajul și echipa a mers jucat excelent sub Tâmpa!

Olimpia a avut parte de startul perfect de sezon , sâmbătă la Brașov. Chiar dacă au fost conduși din minutul 13 , elevii lui Bogdan Andone au reușit să întoarcă imediat soarta jocului și au înscris de două ori până la pauză prin Ursu min 19 și Krausz min 39.

În partea a doua Olimpia a controlat jocul și a dictat ritmul în fața unui adversar care pare favorit doar cu numele la romovare…De altfel doar reușita superbă a lui Șerban, 1-0 cu gol din foarfecă, a mai salvat ceva din prestația jenantă a trupei lui Țălnar.

De partea cealaltă, Olimpia parcă a avut mereu o viteză în plus. A desenat frumos pe un teren greoi și i-a scos în față la finalizare pe Ursu și Krausz…Iar în plus l-a avut și pe Voicu rămas în memoria fanilor după ratarea monumentală, cu poarta goală, din prima repriză. Tot la capitolul ratări îl trecem șipe Kanalos, cu ocazia irosită în minutele de final.

oli

Bogdan Andone mulțumit

Antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone s-a declarat mulțumit la final atât de rezultat cât mai ales de evoluția echipei.

„Am pregătit meciul la victorie. Ne-am așteptat la un meci greu și dificil având în vedere că Brașov e neînvinsă pe teren propriu, dar am pregătit foarte bine meciul și le-am transmis băieților că dacă respectă ceea ce am pregătit vom câștiga meciul. Sunt foarte mulțumit de evoluția lor în ambele reprize. Sunt mulțumit de staff-ul meu care mă ajută foarte mult, de președinte care mă ajută la fel de mult și mulțumesc încă odată autorităților locale și județene care ne-au sprijinit”, a declarat antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

oli1

Cornel Țălnar acuză lipsa condițiilorde pregătire

Olimpia, net superioară fizic, dar şi tactic, obţine o victorie meritată la Braşov, acolo unde antrenorul Cornel Ţălnar a găsit, la final de meci, cauzele pentru care jucătorii săi nu au avut replică în faţa sătmărenilor. ”Ţânţarul” dă vina pe problemele financiare de la clubul său, probleme care au făcut ca jucătorii săi să nu poată să se antreneze într-un cantonament extern şi să susţină meciuri amicale contra unor adversari măcar de aceeaşi valoare.

„Sincer, mă aşteptam să se întâmple aşa ceva. Nu e normal ca noi de pe 7 decembrie să nu mai călcăm pe un teren de fotbal. Toate antrenamentele le-am făcut pe zăpadă. După ce ne-am întors din Poiana Braşov nu am găsit niciun teren unde să ne pregătim. Ne-am antrenat doar pe terenuri acoperite sau în sală. Am dat acum de un gazon mocirlos, este normală reacţia jucătorilor. Totuşi, am avut 1-0 şi o echipă care vrea să promoveze, care ar trebui să aibă personalitate trebuia să arate altfel. Am luat două goluri de curtea şcolii şi am pierdut. Oaspeţii au fost tot timpul primii la minge, se vede că au avut parte de un cantonament cu meciuri în Cipru, apoi când s-au întors au avut unde să se pregătească. Noi nu am făcut niciun antrenament pe un teren de fotbal. Nu putem deocamdată, până nu ne adaptăm, să emitem pretenţii. Am crezut că au mai multă minte, că încearcă prin experienţă şi personalitate să decidă jocul, dar nu s-a întâmplat acest lucru”, a spus, citat de mytex.ro, Ţălnar la conferinţa de presă.

oli3

Amical la U Cluj

Olimpia va avea două săptămâni de pauză până la următorul meci din campionat, de la Luceafărul Oradea. Până atunci elevii lui Bogdan Andone vor susține o partidă de verificare în deplasare la U Cluj Napoca, echipa de pe primul loc din liga a 4 a Cluj.

 

FC BRAŞOV – OLIMPIA SATU MARE  1-2

  1. Şerban 12′ / Oct. Ursu 19′, Krausz 39′

FC Brașov- Fl. Iacob – Băjan, Al. Ichim, I. Şerban, Ct. Stan – Vagner (Goge 43′), P. Iacob, I. Popa (Istrati 68′), Enceanu – Grigorie – Angelescu (Tripşa 68′)

Rezerve neutilizate: Căucă – Poverlovici, Vl. Munteanu, Chitoşcă

Pages: 1 2

Ar putea sa va intereseze...

Ritli Zoltan : ”Azi am demonstrat că împreună avem putere și forță”!

Citeste mai departe →