Loading...
Cale:  Home  >  Olimpia  >  Current Article

Olimpia a depus MEMORIU la FRF împotriva arbitrilor de la Mioveni! ”Nici în Liga a 4 a n-am văzut așa arbitraj!” se plâng oficialii Olimpiei

De   /  10 martie 2016  /   comentarii

ce ofside

Conducerea Olimpiei tună și fulgeră după înfrângerea nemeritată de la Mioveni.

Președintele CA, Ionică Câmpean ne-a declarat că de la club s-a trimis un memoriul la FRF prin care cer analizarea și sancționarea brigăzii de arbitrii de la acest meci.

” Eu de mult nu am mai văzut așa ceva nici măcar la nivel de liga a 4-a. Am avut penalty clar la 0-0, gol anulat aiurea din ofside , sunt lucruri pe care o țară întragă le a văzut la tv. În plus și în prelungiri faza golului de 2-1 a plecat de la un fault nesancționat la Iuhas. Știu că nu o să ne pună să rejucăm meciul dar măcar atât putem să tragem un semnal de alarmă și sper să nu i mai vedem arbitrând prea curând pe acești domni” ne-a spus președintele CA de la Olimpia.

Conducerea face un apel catre suporteri sa vina alaturi de echipa sambata la ora 15 la meciul cu Pancota.

S-a întors roata?

                Mioveni și Olimpia au mai avut parte de un episod comun în care brigada de arbitrii a făcut…diferența.

În decembrie 2014 la Satu Mare , Olimpia a învins cu 1-0 însă în minutul 87 argeșenii au egalat prin Dragalina .Jucătorii argeșeni au și apucat să se bucure doar că până la urmă reușita a fost anulată pe motiv de ofside. Antrenorul de atunci al Mioveniului, Claudiu Niculescu declara după meci:

” Am marcat gol, arbitrul de tuşă fugea spre centrul terenului cu steagul ridicat încât îl putea depăşi în viteză şi pe Usain Bolt, iar arbitrul de centru a indicat gol valabil. Ne-au lăsat să ne bucurăm două minute, apoi arbitrul de tuşă a revenit, spunând că i s-a părut că mingea a fost deviată de un jucător”

Ar putea sa va intereseze...

babut

Magyar Lorand l-ar vrea demis și pe Dan Băbuț! Președintele Olimpiei spune că pleacă. Dar la vară!

Citeste mai departe →