Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Oarul a luat CUPA! ”Vicecampioana” a bătut ”campioana ”, 2-1! Pleacă Micaș de la Someșul?

De   /  11 iunie 2016  /   comentarii

               oar

Sezonul fotbalistic la nivel județean s-a încheiat cu un spectacol deosebit oferit de Recolta Dorolț și Someșul Oar în finala Cupei României . Cele mai bune două echipe din elite , supervizate de cel mai bun arbitru al județului, ecusonul FIFA Kovacs Istvan, au jucat un fotbal de calitate cu goluri spectaculoase și ocazii rarisime.

Someșul Oar s-a impus cu 2-1 în fața campioanei, Recolta Dorolț după un meci în care chiar a fost echipa mai bună, mai legată și parcă mai proaspătă.

Meciul  a început furtunos cu Feier ratând prima ocazie în minutul 5 pentru Recolta și cu replica lui Potra din minutul 10. Urcat excelent în atac, fundașul Oarului a deviat excelent în poartă mingea centrată de Godje. 1-0 pentru Oar. Mester Nandor îl încearcă pe Olaru cu un șut din unghi în minutul 16 iar la cealaltă poartă veteranul Kirner trimite cu capul peste poartă din 4m , min 25. Gavrilescu se zbate mult la mijloc și are prima ocazie în minutul 27, șut de la 20 m pe lângă poartă.

Peste alte 10 minute campioana restabilește egalitatea. Lauruk trimite o torpilă din lovitură liberă de la 20 m direct în vinclu și readuce Recolta în meci. 1-1 e și scorul pauzei.

La reluare însă veteranul Kirner , la cei 41 de ani ai săi, face diferența și înscrie în minutul 47 golul care avea să ducă trofeul la OAR. Recolta caută să ducă meciul măcar în prelungiri dar vârful Feier nu pare în apele lui…Fostul olimpist ratează incredibil din 2m în minutul 61. Oarul , spre lauda ei nu închide jocul și culmea până la final mai încearcă să înscrie …Kirner, Micaș și excelentul Godje fac legea pe teren și se impun meritat până la final. N-a mai contat nici eliminarea lui Kirner din minutul 89 pentru două galbene și nici accidentările lui Schnellenperger sau Pintye.

Someșul își ia o mică revanșă în fața Recoltei după ce a pierdut titlul în elite, iar Mihai Sabău pierde primul meci de când a preluat echipa din Dorolț în acest an.

oar1

” Am o echipă de caracter și niște băieți speciali. Le mulțumesc pentru modul în care au evoluat azi. Cred că am meritat acest trofeu . Și am demonstrat că meritam mai mult și în campionat , unde acea eliminare din meciul direct a fost decisivă. Intrăm în vacanță și vedem dacă vom mai continua sau nu la Oar” a spus la final antrenorul jucător de la Someșul, Adrian Micaș.

” Îmi pare rău că am pierdut azi, e prima înfrângere din acest an și sper ca acest duș rece să ne trezească pentru baraj. A spus Mihai Sabău , antrenorul campionilor de la Dorolț.

Pentru Oar urmează vacanţa de vară, iar pentru Recolta barajul de promovare în Liga a III-a pe care-l va disputa, tur-retur, în 18 şi 25 iunie, împotriva campioanei din judeţul Bihor.

Someşul Oar: Olaru – Schnellenperger, Vădan, Potra, Matei (cpt.), Maxim, Godje, Micaş, Pintye, Merce, Kirner. Au mai jucat: Ţoca, Tamaş şi Nagy. Antrenor: Adrian Micaş.

Recolta Dorolţ: Oşan (cpt.) – Lauruk, Griszhaber, Mandi, O. Socaci, Ionescu, N. Meşter, Gavrilescu, Feier, D. Pop, Şimon. Au mai jucat: R. Socaci şi Giurgiuman. Antrenor: Mihai Sabău.

Ar putea sa va intereseze...

micula

Turul pregătește returul cu forțe proaspete! Primele amicale pentru Micula!

Citeste mai departe →