Loading...
Cale:  Home  >  Volei  >  Current Article

N-au rivale la Naționale! CSM SATU MARE în semifinale la MAMAIA!

De   /  23 august 2017  /   comentarii

La Mamaia se desfășoară în această săptămână Campionatele Naționale de volei pe plajă atât la feminin cât și la masculin.

Așa cum era de așteptat sătmărencele noastre de la CSM, Adriana Matei și Vaida Beata au pornit ca mari favorite la câștigarea unui nou titlu național. Ar fi al doilea consecutiv pentru elevele lui Adrian Pricop.

Ieri, în meciurile din grupe, Beata & Matei au obținut trei victorii clare i așteaptă acum semifinalele de sâmbătă.

”Era oarecum firesc ca după rezultatele bune pe plan internațional să confirmăm și pe plan intern. E de fapt un Masters atât la fete cât și la băieți cu cele mai bune opt echipe din țară. Am început cu trei victorii, una chiar în fața echipei ce acum doi ani ne învingea în finală la Naționale” ne-a spus Adrian Pricop.

În primul meci , CSM Satu Mare a trecut, 21:5, 21:5 de perechea Silvia Coman, Denisa Dumitru (CSM Bucuresti/CSS 1 Costnata). Apoi , in al doilea meci: 21:10, 21:5 cu Bianca Cojocaru, Vanesa Desliu (CS SLEN Medgidia)iar în cel mai așteptat meci al zilei, 21:15, 21:14 cu Sorina Răileanu – Adriana Melnciciuc (CSU Resita/CSM Timisoara). Sunt fetele care în rmă cu doi ani câștigau naționalele…Iar specialiștii sunt convinși că cele două echipe se vor revedea și în finala de duminică.

Altfel, Adrian Pricop ne-a anunțat că penru etapa de satelit CEV  de la Satu Mare de luna viitoare s-au înscris deja peste 60 de echipe iar cmpetiția va fi transmisă live pe internet de o companie austriacă specializată în transmisiii TV de volei pe plajă. Turneul va avea loc între 21-24 septembrie în Centru Nou.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

LPS și-a premiat cei mai buni sportivi ai anului | Adriana Pricop și Cătălin Ardelean , antrenorii anului 2018

Citeste mai departe →