Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

Mulcuțan se întoarce! Și anunță că vom avea CENTURA SĂTMARULUI de Ziua Orașului!

De   /  11 mai 2016  /   comentarii

mulcutan

Florin Mulcuțan a anunțat că în urma rugăminților venite din partea prietenilor și a iubitorilor de sport a revenit asupra deciziei de a demisiona din AJ Box . Mulcuțan spune că cel puțin pentru câteva luni va rămâne aproape de box iar Centura Sătmarului e prima provocare.

Va fi un turneu puternic cu peste 80 de pugiliști invitați la Satu Mare din peste opt țări.

“După mai multe discuţii, telefoane primite, încurajări, recomandări, am revenit asupra deciziei luate în urmă cu câteva săptămâni. Am avut o şedinţă cu Ioan Ghere (n.r. preşedinte CS Voinţa), Ioan Gavriş (n.r. preşedinte AJB Satu Mare ) şi reprezentanţi ai boxului sătmărean. Ne dorim să ducem la bun sfârşit proiectele pe care le avem în derulare. Decizia pe care am luat-o înainte se lega strict de faptul că sunt prea ocupat şi că vreau să mă ocup mai mult de familie. Dar nu pot să stau indiferent şi să nu ajut în continuare boxul sătmărean”, ne-a declarat Florin Mulcuţan.

Secretarul AJB Satu Mare mai spune  că se fac pregătiri pentru Centura Sătmarului ce va avea loc între  27-29 mai în sala veche a Liceului cu Program Sportiv Satu Mare. “După 20 de ani de la ultima gală din municipiul Satu Mare, sper să facem ceva frumos”, a încheiat Mulcuţan.

Ar putea sa va intereseze...

copil-sah

Copii joacă șah de ziua lor! Invitație la Cupa 1 IUNIE!

Citeste mai departe →