Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

Moș Crăciun e karatist…la Cupa POLIPOL!

De   /  19 decembrie 2016  /   comentarii

polipol

Începută ca o competiție internă, având ca scop promovarea spiritului competițional în rândul începătorilor din cadrul clubului sportiv Karate Zanshin Satu Mare, Cupa Polipol a ajuns deja la cea de-a patra ediție cu participarea unui număr de aproape 200 sportivi din opt județe din România.

Concursul desfășurat sub egida Federației de Karate WUKF a fost organizat sâmbătă la Foieni cu sprijinul sponsorului Polipol Mobila și al primăriei locale, fiind rezervat copiilor cu vârste cuprinse între 6 – 14 ani din județele Satu Mare, Maramureș, Bihor, Mureș, Cluj, Alba, Bistrița-Năsăud și Arad.

polipol1

Întreaga competiție s-a desfășurat într-o atmosferă veselă, specifică vârstei participanților, dar surpriza care le-a adus zâmbete largi pe fețe a fost după festivitatea de premiere: Moș Crăciun a sosit cu tolba plină în sala de sport din centrul comunei Foieni și nici un mic karatist nu a rămas fără cadou .

Florin Răchitan…

Ar putea sa va intereseze...

Un nou succes marca ACR Satu Mare! Campionatul Est European în Sătmar! Iar sătmărenii au dominat Cupa SOMEȘ-OAȘ-ediția a 33-a!

Citeste mai departe →