Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Mircea Donca a luat eventul. Acum vrea promovarea și…”Bacu”!

De   /  17 iunie 2015  /   comentarii

Donca

Spre lauda lui, mijlocașul Olimpiei II, Mircea Donca a fost din nou unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Chiar dacă e în febra examenului de Bacalaureat și e absolventul Colegiului Național Mihai Eminescu, Donca nu lipsește de la niciun antrenament și nu vrea să rateze niciun joc de la finalul sezonului. ”E o perioadă aglomerată, dar sunt convins că voi trece cu bine peste toate examenele. Am luat campionatul și cupa, urmează promovarea apoi Bacalaureatul iar pe viitor mai vedem” a spus Mircea Donca, juniorul care nu exclude chiar o despărțire de Olimpia , la vară.!

”A câștigat până la urmă ehipa mai bună, e oarecum firesc rezultatul. Îi felicit pe băieții mei și în același timp pe adversarii noștri , pe jucătorii de la Decebal care ne-au dat o replică foarte bună. Sper să câștigăm și barajul și să promovăm.Locul nostru e în eșalonul trei” a spus la final antrenorul Mircea Bolba.

olimpia II

De partea cealaltă Luceafărul își face deja calcule pentru ediția viitoare de campionat” Am făcut un meci bun atât cât ne-au ținut puterile.Ei sunt profesioniști, se antrenează zilnic pe când noi venim de la muncă la teren. Îi felicit și sper să plece din liga a 4 a elite , locul lor nu e aici între amatori” a spus căpitanul Daniel Godje de la Luceafărul.

Antrenorul Cosmin Iuhas a confirmat că va continua proiectul la Decebal și că deja a făcut o listă de achiziții pentru sezonul viitor.” La anul sper să nu mai avem Olimpia II în liga a 4 a elite și atunci pornim cu toții cu șanse egale la campionat. Acum îmi felicit băieții le doresc vacanță plăcută și de la toamnă ne reapucăm de treabă. Acest eșec ne-a întărit și mai mult și evoluția din prima repriză ne dă speranțe că putem reuși la anul și noi atât în cupă cât și în campionat” a spus Cosmin Iuhas.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Ioana Borodi , goluri pe bandă rulantă pentru Independența Baia Mare!

Citeste mai departe →