Loading...
Cale:  Home  >  Dans  >  Current Article

Minicantonament de vară la Royal Dance Club

De   /  5 iulie 2016  /   comentarii

dans

Distracție mare la sala de balet de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Dansatorii de la grupa de începători de la Royal Dance Club se află în plin cantonament iar antrenorii Cristian Cordea și Ovidiu Ignat le-au pregătit un program diversificat plin de surprize.

Este vorba de 15 copii de la grupele de începători, cei care în această dimineață au alternat joaca și distracția cu un program mai lejer de antrenament.

Dimineața copiii aleargă pe dig și au parte de jocuri distractive iar apoi după pauza de masă de la amiază urmează antrenamentele de dans. În plus la final de cantonament e programată și o ieșire la piscină.

Antrenorii au fost plăcut surprinși să vadă că inițiativa lor de a-i aduce din vacanță la sala de dans a prins iar copiii au răspuns pozitiv la toate acțiunile. ”Copiii vin cu plăcere și asta e important. Le-am pregătit un program variat și totul se bazează pe voie bună și distracție. Pînă la urmă e vacanță și vrem să îmbinăm munca cu distracția. Cantonamentul se încheie joi dar antrenamentele continuă toată vara la noi la club” au declarat antrenorii Cristian Cordea și Ovidiu Ignat. În paralel grupa de avansați își continuă antrenamentele .

Ar putea sa va intereseze...

Baftă la Mondiale! Perechea OANA BUMBA-CIPRIAN MARIȚA de la ROYAL DANCE CLUB participă la Mondialele de la Bratislava!

Citeste mai departe →