Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Mesajul ”galben-albaștrilor”: ”Batem cu 2-0!” Derby-ul Baia Mare- Satu Mare , sâmbătă de la ora 11

De   /  6 noiembrie 2015  /   comentarii

oli

Optimism în tabăra Olimpiei înaintea derby-ului de sâmbătă de la Baia Mare.

Băieții au plecat în această seară spre Baia Mare iar înainte de Îmbarcarea în autocar le-au transmis printr-un selfie fanilor rezultatul pe care și-l doresc mâine : 2-0 pentru OLIMPIA!

Din lot fac parte 18 jucători, nu sunt accidentați sau suspendați și ce e mai important a rvenit și titularul postului de portar, Băican!

”Le mulțumim suporterilor pentru susținere. I-am simțit aproape înaintea acestui derby și prezența lor la Baia Mare va fi una importantă pentru noi” a transmis antrenorul Tibi Csik. Acesta speră să se poată bucura alături de fani de un rezultat pozitiv iar echipa să rămână în cursa pentru un loc de play off.

Olimpia nu s-a mai întâlnit cu FCM Baia Mare în campionat… A fost un meci oficial în Cupa României în această formulă, în septembrie când maramureșenii s-au impus cu 1-0 după prelungiri.

În 2004 am avut ultimul duel fotbalistic într-un meci oficial între Olimpia și FC Baia Mare dar atunci erau alte entități, alte societăți …

La gazde Zoltan Ritli e antrenor principal în vree ce Dorin Toma, cel care oficial pregătește echipa, e manager!

FCM Baia Mare a strălucit în cupă în meciul cu Steaua când a fost eliminată lapenalty-uri dar în campionat a bifat două înfrângeri consecutive, 0-1 cu U Cluj și CS Mioveni…Și cum, vorba italienlor,” non c e due senza tre”… de ce n-am spera că băimărenii vor ierde și al treile meci în serie…Iar Olimpia ar putea beneficia de această perioadă mai slabă a maramureșenilor, mai ales că încet în joc pare a fi revenit și veteranul Adrian Sălăgeanu!!!

Cele două echipe sunt despărțite de 6 puncte în clasamentul intermediar, FCM Baia Mare ocpuă locul 3 cu 21 p, în timp ce Olimpia Satu Mare ocupă locul 8 cu 15 p

Olimpia ar putea începe în formula: Băican- Munteanu, Tătaru, Heil, Iuhas- Takacs, Villand, Chivari,Selagea- Boștină, Bîgiu ( Bura).

Partida din Dealul Florilor va începe la ora 11.00 şi va fi arbitrată de Sergiu Popa (Aiud) la centru, ajutat la cele două margini de Mihai Marica (Bistriţa) şi Ovidiu Timar (Marghita). Rezervă va fi Vlad Inoan (Floretşti), iar observator Ioan Onicaş (Zalău) şi Daniel Sabău (Zalău).

Înregistrarea derby-ului Ardealului va putea fi urmărită luni seara de la ora 21.30 la Nord Vest TV în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă.

Se anunță un număr mare de suporteri sătmăreni ce vor face deplasarea la Baia Mare. De la stadion la ora 9 vor pleca trei autocare puse la dispoziție de galeria PELUZA SUD. Înscrieri direct la stadion, prețul excursiei 15 lei!

oli

Celelalte meciuri ale etapei a 12-a:
– FC Braşov – Rm. Vâlcea 3-2
– Caransebeş – Mioveni
– Târgovişte – Tărlungeni
– Reşiţa – “U” Cluj
– UTA – Pâncota
– Bihor – Gaz Metan (duminică)

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Zoli Ritli și CSM Olimpia sar în ajutorul lui MANDI ATTILA! Participă la licitație! Tricourile Naționalei ale Stelei și a lui Fradi puse la bătaie!

Citeste mai departe →