Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Marius Pașca: ”Satisfacția e și mai mare pentru că am eliminat Olimpia, un nume în fotbalul românesc!”(video)

De   /  29 iunie 2015  /   comentarii

pasca marius

Tehnicianul campioanei Sălajului a ținut să își felicite jucătorii pentru partida memorabilă făcută în fața sătmărenilor

Chiar dacă a pierdut cu 1 – 2 meciul tur și chiar dacă în returul de sâmbătă a fost condusă cu 2 – 0, Luceafărul Bălan a reușit să revină miraculos și să obțină o victorie de pus în ramă, prin care și-a asigurat prezența în Liga a III-a.

La finalul meciului, tehnicianul Marius Pașca a ținut să își felicite jucătorii pentru partida memorabilă făcută în fața sătmărenilor.

 ”Îmi felciti echipa că a avut putere și caracter. Am început timorați și le-am făcut cadou două goluri adversarilor, dar mă bucur că am avut puterea să revenim. Am spus că avem jucători cu experiență, cu care lucrez de câțiva ani și le știam calitățile. Îi felicit pe toți și în special pe Radu Pop care a fost motorul acestei echipe. Consider că atât eu, cât și jucătorii ne-am făcut datoria vizavi de etapele pe care trebuia să le parcurgem și obiectivele propuse. Satisfacția promovării este și mai mare fiindcă am reușit să eliminăm Olimpia II Satu Mare, care este un nume în fotbalul românesc”, a declarat Marius Pașca pentru sportulsălăjean.ro, , cel care a reușit să își resusciteze jucătorii, la pauză, când oaspeții conduceau cu 2 – 1.

”La pauză am avut o disucție mai aprinsă cu jucătorii, am schimbat sistemul de joc și spre satisfacția noastră ne-a ieșit tot.Le mulțumim celor de la Dumbrava Gâlgău care ne-au pus la dispoziție baza sportivă, dar și publicului minunat. Capitala fotbalului în Sălaj este în comuna Bălan și s-a văzut acest lucru”, a adăugat Pașca.

Tehncianul care în 2008 a mai reușit o promovare în Liga a III-a cu FC Zalău speră ca la Luceafărul Bălan să se găsească soluții pentru a se continua în eșalonul superior. ”Cât mai rapid va avea loc o ședință. Sperăm să identificăm și să găsim soluții de ordin financiar și să continuăm în Liga a III-a. Noi ne-am făcut datoria și am promovat, acum conducerea va gândi ce este mai bine de făcut. Suntem un club bine organizat și am putea juca în Liga a III-a. Am avea nevoie doar de 4 – 5 jucători pentru a întări lotul, însă doar cu jucători din județ”, a încheiat Marius Pașca.

video multumiri sportulsalajean.ro

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/
  • Publicat: 3 ani ago on 29 iunie 2015
  • De:
  • Ultima modificare: iunie 29, 2015 @ 2:07 pm
  • Categorie: Fotbal
  • Eticheta: ,

Ar putea sa va intereseze...

Hai la sală cu o jucărie de pluș! | Baschet feminin: CSM Satu Mare- Sepsi Sfântu Gheorghe, miercuri ora 19

Citeste mai departe →