Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Luceafărul deschide balul! DECEBAL-Diosig, miercuri ora 17,30 în CUPA ROMÂNIEI

De   /  8 august 2017  /   comentarii

Luceafărul Decebal deschide practic sezonul oficial 2017-2018 în județ. Echipa manageriată de Cosmin Iuhas va întâlni miercuri pe CS Diosig  din Bihor în primul tur al fazei naționale a Cupei României.

Cum Olimpia a jucat primul joc în deplasare, 1-0 la Metaloglobus, meciul de la Decebal e primul , oficial ce se dispută în județ în acest sezon. Invitat la emisiunea Săptămâna sportivă de la nord Vest TV, Cosmin Iuhas a lansat o invitație iubitorilor de fotbal din Satu Mare să vină alături de Luceafărul în primul meci din istoria clubului din Decebal pe tabloul principal al cupei.

” Avem emoți e și firesc. Suntem la debut practicîn această fază a competiției. Ne-am dorit să ajungem aici și sperăm să mergem cât mai departe. Am vrea să trecem de Diosig și, pas cu pas să ajungem să jucăm cu Olimpia. Sperăm să vină lume multă să ne susțină” a spus Cosmin Iuhas.

Luceafărul Decebal i-a pierdut pe Pura și Pop din lotul ce câștiga faza județeană a Cupei României și a schimbat și antrenorul. Cristi Popa a renunțat la post după finala câștigată cu Unirea Tășnad iar în locul lui a venit Andrei Estinca.

” Avem încredere că împreună vom face lucruri frumoase. Domnul Estinca are experiență mare la nivel de liga a 4-a elite și cu lotul pe care l-am strâns cred că vom fi iar în top” a mai spus Iuhas.

La Decebal s-a pornit și un proiect pe termen lung cu implicacrea copiilor și tinerilor din zonă.

Partida Luceafărul Decebal- CS Diosig va începe la ora 17,30 și va fi arbtrată de clujenii Vadana Sorin , Antal Csaba  și Torok Gyurko Zoltan Attila.

Kovacs Szabolcs la Șomcuta Mare

Tot în această fază a Cupei României avem și meciul dintre Progresul Șomcuta Mare și Rapid Jibou. Meci la care a fost delegat careianul Kovacs Szabolcs la centru iar Tamas Kopriva e unul dinre asistenți. Interesant e că pe site-ul frf-cca.ro apărea la delegări fratele lui Szabolcs, ecusonul FIFA, Istvan Kovacs…

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Inedit! Momentul anului în familia PRIMAVERA! Cerere în căsătorie la ANTRENAMENT!

Citeste mai departe →