Loading...
Cale:  Home  >  Olimpia  >  Current Article

Loviți de TGV! OLIMPIA SATU MARE- CHINDIA TĂRGOVIȘTE 1-4 ( VIDEO)

De   /  25 noiembrie 2015  /   comentarii

oli tgv

Seria de trei victorii consecutive obținute de Olimpia a fost întreruptă brusc azi de Chindia.

Dâmbovițenii s-au impus cu 4-1 după un meci cu de toate, două eliminări, un penalty  acordat oaspeților și ocazii rarisime la ambele porți. Iar la final Olimpia a arătat de parcă ar fi fost lovită de  TGV ( trenul de mare viteză francez) ca să facem un joc de cuvinte și cu prescurtarea folosită pentru…Târgoviște!!!

Chiar dacă echipa gazdă a început bine meciul, cele două goluri marcate până la pauză de Voinea şi Popa au tăiat elanul băieţilor noştri, iar în partea a doua, cele două eliminări au pus capac unei zile total neinspirate pentru Csik &co.

În fața a doar 100-200 de spectatori, Olimpia începe bine și  Mureşan are prima ocazie. În replică oaspeții avertizează cu trei contraatacuri tăioase iar apoi în minutul 30 avem și cea mai controversată fază a meciului. Cherchez este faultat de Takacs, la limita careului, iar centralul Micloşină Dorian a dictat o lovitură de la 11 metri. Voinea transformă calm pentru 1-0.

Olimpia pare fără replică și continuă să le lase spații largi viteziștilor din atacul Chindiei.În minutul 41 Popa face 2-0, după un şut centrare în faţa porţii a lui Stoica, la care defensiva noastră s-a bâlbâit, iar golgeterul Chindiei a profitat.

În startul părţii a doua a jocului, Villand şutează de la 16 metri, iar mingea trece puţin pe lângă rădăcina bării. Apoi Sălăgeanu îşi încearcă şi el norocul, dar ratează pe puţin.

Iar în minutul 68, Olimpia reintră în joc după reuşita lui Boştină,1-2  în urma serviciului excelent din lovitură liberă a lui Adrian Sălăgeanu.

Olimpia ratează egalarea în minutul 72 după ce şutul lui Boştină, de la 16 metri, este scos în corner de Meilă, de sub transversală. Iar în minutul 76 Valter Heil vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat.

Nisipeanu, abia intrat pe teren, a înscris pentru 3-1 în minutul 82 cu o reluare simplă din 6 metri, după centrarea lui Stoica. Juniorul Olimpiei Denis Chivari  își pierde capul și vede două galbene în două minute şi lasă Olimpia în nouă jucători.

Galben-albaştri termină meciul în genunchi şi suferă cea mai dureroasă înfrângere pe teren propriu din acest sezon. Bomboana pe colivă o pune Popa, care face 1-4 cu un şut din interiorul careului.

Olimpia nu are prea mult timp pentru a-şi linge rănile, căci sâmbătă urmează un meci extreme de dificil la Arad, şi o revanşă de luat în faţa unei Bătrâne Doamne care ne-a luat toate punctele în tur. Iar Tibi Csik nu face o tragedie din umulinţa de azi şi e convins că are soluţii de a redresa “corabia” galben-albastru până sâmbătă.

“Avem înlocuitori pentru eliminaţii Heil şi Chivari. În spate va intra Tătaru, iar la închidere avem destule soluţii. Adevărul e echipa din Târgovişte a fost mai bună decât noi, atât în tur cât şi în retur. După partidă, observatorul de arbitri, conducerea Olimpiei, toată lumea dorea să vadă în camerele video ale televiziunilor fazele controversate, la care arbitrii Micloşină Dorian din Reşiţa, respectiv a asistenţilor Călin Cimponeriu dn Lugoj şi Casian Băla din Arad au avut ceva problem de interpretare. Ne referim la faza penalty-ului, dacă a fost sau nu în careu, respectiv la cotul în figură dat de Cherchez lui Ciul.

Olimpia: Băican – Ciul, M. Mureşan, Heil, Iuhas (cpt.) – Villand (55 Faur) – Takacs (61 Selagea), Sălăgeanu, D. Munteanu – Al. Boştină, D. Lukacs (46 Chivari). Antrenor: Tiberiu Csik

Chindia: Meilă – Martac, Vătăvu, C. Dinu, Pătru (cpt.) – Aug. Voinea (74 Mihai), Neniţă (80 Nisipeanu), C. Anton, C. Stoica – Cherchez (65 Ispas), D. Popa. Antrenor: Nicolae Croitoru

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Echipa de fotbal a CSM-ului, la început de drum

Citeste mai departe →