Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Liga a 4-a: Gabi Cadar din nou decisiv! A adus victoria CSM-ului la Dorolț!

De   /  14 octombrie 2018  /   comentarii

CSM Olimpia Satu Mare rămâne cu punctaj maxim în seria B a Ligii a 4-a și după deplasarea la Dorolț.

Trupa lui Zoli Ritli s-a impus pe terenul Recoltei , la limită, scor 1-0 iar salvatorul a fost din nou Gabi Cadar.

În minutul 22 , Cadar a înscris cu latul după o pasă venită de la Nyilvan și după o fază în care gazdele s-au oprit crezând că mingea va ieși în afara jocului…Spre lauda lui, Nyilvan a insitat și a ținut mingea în joc oferindu-i pasa decisivă golgheterului Gabi Cadar.

Recolta a dominat apoi mijlocul terenului iar  partea a doua a adus un fotbal încâlcit , fără ocazii la cele două porți.

Antrenorul oaspeților, Zoli Ritli s-a declarat mulțumit de rezultat dar nu și de joc. ” A fost probabil cel mai slab meci făcut de noi în acest sezon. E drept că și Recolta s-a arătat a fi cel mai dificil adversar. Îi felicit pentru jocul lor. La noi sunt încă jucători care nu au înțeles că la acest nivel există un plus de agresivitate a adversarului și că trebuie să se implice mai mult.”.

De partea cealaltă Cosmin Iuhas, antrenor –jucător la Recolta s-a arătat mulțumit de joc , nu și de scor. ”Le-am pus mari probleme, păcat că n-am fost atenți la faza golului, poate reușeam o remiză.Oricum trebuie să amintesc că avem șapte localnici în formula de start și am folosit  patru –cinci  tineri de 17-18 ani. Cred că ne-am ridicat la valoarea adversarului în acest meci” a spus Iuhas.

Recolta-Rapolti-Orosz, Lakatos, Pintye, Portik, Pal, Mester N, Mester S., Szantai, Nikora, Egri.

CSM Olimpia- Oșan- Nyilvan B, R.Ritli, Bordac, Ionescu- Ștef, Schvarzkopf, Simon, Faur-Cadar, Nyilvan R.

În alte jucate sâmbătă în liga a 4-a: Victoria Apa- AS Livada 3-1, Energia Negrești- Dumbrava 3-0 oaspeții s-au prezentat doar cu echipa de juniori.În seria C, Victoria Carei- AS Ghenci  7-0 .

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

LPS și-a premiat cei mai buni sportivi ai anului | Adriana Pricop și Cătălin Ardelean , antrenorii anului 2018

Citeste mai departe →