Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Liga a 4-a: CSM Olimpia . victorie mică cu Luceafărul! Viceprimarul din Vetiș, titular la Decebal!

De   /  16 septembrie 2018  /   comentarii

CSM Olimpia Satu Mare a obținut a treia victorie din acest sezon de liga a 4-a. O victorie mică însă dacă ținem cont că în primele două meciuri elevii lui Ritli s-au distrat cu Viitorul Veti, 5-0 și Craidorolț, 12-0…

Sâmbătă galben-albaștrii au dat peste o echipă din Decebal extrem de motivată și bine așezată în teren. CSM Olimpia a dominat dar ocaziile s-au lăast așteptate..Cadar a irosit-o pe prima în minutul 16 după care abia în minutul 27 Faur avea să înscrie uicul gol al meciului. O fentă scurtă și un șut la colțul lung pentru un 1-0 ce va rămâne pe tabelă până la final.

Lihet a avut o execuție surprinzătoare la 0-0 în minutl 25. Acesta a trimis direct din corner și Oșan a respins greu de pe linia porții. Gazdele au greșit mult . Pase simple trimise la adversar, ratări incredibile în partea a doua, campion detașat Faur care a irosit ocazii singur cu portarul Dobrai…

Iar la final, spre lauda lor cei de la Decebal n-au închis jocul și au avut două oportunități irosite de Bumba și Lihet , ultimul fiind în opinia noastră cel mai bun jucător de pe teren.S-a terminat CSM Olimpia- Luceafărul Decebal 1-0 .

Antrenorul Ritli Zoltan s-a arătat nemulțumit atât de rezultat cât și de evoluția echipei sale. ” A fost clar cel mai slab meci pe care l-am făcut de la înființare. Lipsă totallă de concentrare ce era să ne coste . La câte ocazii am avut trebuia să câștigăm mai clar nu să ținem pe final de acest 1-0” a spus Ritli.

De partea cealaltă cîpitanul echipei, Daniel Codrea a terminat la cei 42 de ani ai săi meciul extrem de mulțumit. ” Cred că azi ne-am prezentat bine pe stadionul Daniel Prodar. Ne-au lispit doi jucători importanți, Cristi Schnellenperger și Pura și cu ei poate reușeam surpriza. Noi am început un proiect nou la Decebal, am investit în baza sportivă și putem spune că avem cel mai frumos vestiar din județ, iar încet vom încerca să facem și o echipă competitivă. Felicit CSM-ul și îi văd mari favoriți la câștigarea titlului ” ne-a spus Daniel Codrea cel care e …viceprimarul comunei Vetiș!!!

De remarcat că la juniori Luceafărul Decebal a învins cu 2-0.

CSM OLIMPIA– Oșan- Chifor, Nyilvan R., Ritli, Ionescu-Ștef, Simon, Scvarzkopf, Faur-Cadar, Nyilvan R.

Rezerve: Cherecheș, Revesz, Bordac, Nagy, Maxim, Zima, Țoca.

Luceafărul- Dobrai- S.Pop, Codrea, Lihet, Tomoiagă-Săpânțan, Schnellenperger M., Hottye, Bumba, Negru- Stuleanec. Rezerve: Andreica, Tomoiagă M., Mergheș.

Inregistrarea partidei va fi difuzata luni seara de la ora 21.30 la NORD VEST TV.

Într-un alt meci jucat sâmbătă în seria B a ligii a 4-a, Unirea Păulești a cedat acasă, 2-3 cu Știința Beltiug.La Oar, Someșul și Cetate Ardud au terminat la egalitate, 2-2.Ir în seria A, Lazuri- Energia Negrești 1-4.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

LPS și-a premiat cei mai buni sportivi ai anului | Adriana Pricop și Cătălin Ardelean , antrenorii anului 2018

Citeste mai departe →