Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Liga a 3-a: Cum va arăta seria a 5-a? Ce adversari ar putea avea UNIREA Tășnad?

De   /  8 august 2017  /   comentarii

Chiar dacă FRF va anunța abia pe 16 august componența seriilor Ligii a 3-a, dată la care va fi stabilit și programul, e clar că reprezentanta județului Satu Mare, Unirea Tășnad va fi repartizată în seria a 5-a.

Deocamdată la nivel de federație se fac calcule, speculații și se caută soluții ca unele echipe să nu renunțe la participare.

Astfel, Unirea Jucu, FC Zalău, Şurianu Sebeş şi ACS Poli 2 Timişoara nu se vor regăsi printre combatantele din eşalonul terţ, din pricina problemelor financiare, caz în care s-au recalibrat seriile, apărând alte scenarii şi discuţii. În plus, ACS Şirineasa (Vâlcea) va juca la Petroşani (Hunedoar) şi trebuie inclusă în calculele Seriei a 4-a, iar situaţia se schimbă radical, cele trei echipe din Sibiu urmând să ajungă în Seria a 4-a, iar cele din Alba  în a 5-a! „Satelitul” bănăţean este al treilea care abandonează în această vară, după Pandurii 2 şi UTA 2.Fără echipe din Sălaj și Bihor în competiție, Unirea Tășnad va fi obligată să se deplaseze până-n secuime la Miercurea Ciuc și Târgu Secuiesc. Dar ar scăpa de meciuri în județul Sibiu.

Clar favorie la promovare sunt U Cluj Napoca și Unirea Alba Iulia dar nu e de neglijat nici echipa din Miercurea Ciuc …Campionatul va începe pe 26 august.

*Seria a 5-a: 4 echipe din Cluj (Sănătatea Cluj, “U” Cluj, Unirea Dej, CFR Cluj II), două din Mureş (CS Iernut şi Avântul Reghin), două din Maramureş (Viitorul Ulmeni, Comuna Recea), una din Satu Mare (Unirea Tăşnad), plus AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (Harghita), KSE Tg. Secuiesc  (Covasna) şi cele 4 echipe din Alba, Unirea Alba Iulia, Performanța Ighiu, Galda și Metalurgistul Cugir ,  dar n-ar fi exclus ca Unirea Jucu să găsească o soluţie şi să rămână!

Ar putea sa va intereseze...

Luceafărul deschide balul! DECEBAL-Diosig, miercuri ora 17,30 în CUPA ROMÂNIEI

Citeste mai departe →