Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Liga 5 a play off! Speranța nu moare ultima…Promovează prima, în Liga a 4-a: Helmeu-Agriș 3-2

De   /  30 aprilie 2016  /   comentarii

halmeu

Speranța Halmeu a câștigat derby-ul play off ului Ligii a 5 a, 3-2 cu Egri Sasok Agriș și a câștigat matematic seria.

Alin Caba a deschis scorul în minutul 17, Mike  a mărit avantajul gazdelor în minutul 51 iar apoi același Caba a înscris pentru 3-0 în minutul 59 și se părea că Speranța nu va avea emoții în a lua toate punctele..Doar că vulturii au revenit pe final , Kiraly min 73 și 83 a redus din diferență, 3-2. Halmeul a strâns rândurile și a ținut de avantaj până la final iar cu această victorie își asigură promovarea în Liga a 4 -a

halmeu1

agris

 

Tot în play off, Cetate II Ardud nu s-a prezentat, acasă în meciul cu FC Certeze. A fost un protest inedit al ardudenilor după arbitrajele ciudate de care au avut parte în deplasarile de la Agriș , liga 5 a și Orașu Nou , elite.

”Nu am vrut să facem scandal , dar trebuia să tragem un semnal de alarmă. Arbitrajele împotriva noastră în deplasare au fost bătăiaie de joc.La Agriș arbitrul a prelungit peste 10 minute până gazdele au egalat, vineri la Orașu Nou am condus cu 1-0 și apoi nu ne au mai lăsat să atacăm…Jucăm de plăcere, asta trebuie să înțeleagă arbitrii ,și nu să-și bată joc de noi!” au transmis oficialii de la Ardud!

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Inedit! Momentul anului în familia PRIMAVERA! Cerere în căsătorie la ANTRENAMENT!

Citeste mai departe →