Loading...
Cale:  Home  >  Olimpia  >  Current Article

Le-a priit în Grecia! Juniorii lui CSIK câștigă turneul amical de la Cigand! Și trupa lui Bolba se impune clar în Ungaria!

De   /  7 august 2017  /   comentarii

Abia reveniți din cantonamentul din Grecia, juniorii B de la Olimpia au fost invitați să participe duminică la un turneu la Cigand.

Au participat trei echipe de juniori U17, gazdele de la Cigand, slovacii de la MFK Vranov nad Toplou și Olimpia Satu Mare.

S-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare iar elevii lui Csik au reușit să se impună în ambele jocuri și să câștige turneul.S-a jucat câte o repriză de 45 de minute.

Iată rezultatele Olimpiei:

Cigánd SE – CS FC Olimpia Satu Mare 1-3

Au marcat: Timkó Zs., 10′ respectiv  Sician 32′, 33′, Tincău, 45′.

CS FC Olimpia Satu Mare – MFK Vranov nad Toplou   3-1

Marcatori:  Caba, 2′, Sician, 15′, Zima, 18′ respectiv  Mitrisin, 47′.

S-au acordat și premii speciale : Măndruți Adriano a fost desemnat jucătorul turneului iar Mihai Sician cu trei reușite a fost golgheterul turneului.

CS FC Olimpia Satu Mare – Horotan Patrik, Mindruți Adriano, Contra Lusien, Zima Marian, Jakab Martin, Tincău Luca, Caba Gabriel, Pop Rareș, Sebestin Roland, Farkas Ionuț, Puskás Szabolcs, Boboi Georgel, Văsălie Alin, Boicu Gabriel, Sician Mihai, Balogh Erik. Antrenori : Csik Tibi, Paul Levente.

Și juniorii A de la Olimpia, antrenați de Mircea Bolba au făcut deplasarea la Cigand pentru un test cu formația similară a gadelor. Echipă pe care au învins-o cu 6-1 prin golurile marcate de Szollosi 2, Andrei Hreniuc 2, Alin Văsălie şi Jakab.

Au jucat la U19: Vezentan, Palencsak, Chifor, Adrian Paul, Szollosi, Văsălie, Hreniuc, Patric Sabău, Medve, Varga, Horotan, Luca, Iftode.

sursa foto cigandse.hu

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Echipa de fotbal a CSM-ului, la început de drum

Citeste mai departe →