Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Kovacs Istvan trimis să arbitreze echipa lui Stanciu și Chipciu în EUROPA LEAGUE!

De   /  4 decembrie 2016  /   comentarii

kovacs1

În această săptămână se joacă ultimele meciuri din grupele Europa League, iar România va avea doi reprezentați delegați de către forul european.

Comisia Centrală a Arbitrilor a primit două delegări pentru partidele de joi pentru Radu Petrescu din București și pentru Istvan Kovacs din Carei. Dacă Kovacs e obișnuit cu meciuri la nivel internațional în grupele Europa League, delegarea pe care a primit-o Petrescu este o premieră!

Arbitru internațional din 2012, Radu Petrescu este la primul duel din grupele Europa League, chiar dacă până acum a mai primit meciuri în preliminariile Champions League și UEL.

Gazeta a aflat că Radu Petrescu alături de o brigadă din România va conduce meciul dintre Salzburg și Schalke. Nemții nu mai au nicio emoție în ceea ce privește calificarea în primăvară, iar Salzburg e deja eliminată din competiție.

De partea cealaltă, Kovacs a primit un meci în care va evolua și un român: Anderlecht – Saint Etienne! Partida este una cu o miză extrem de importantă, jocul urmând să stabilească cine va fi câștigătoarea grupei C! În acest moment echipa lui Nicușor Stanciu conduce cu 11 puncte, urmați de Saint Etienne cu 9. Francezii nu mai pot pierde locul doi chiar dacă Mainz (6 puncte) va câștiga duelul din grupă cu Gabala.

sursa gsp.ro

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Olimpia MCMXXI-Somesul Odoreu 3-1 in Cupa Romaniei!

Citeste mai departe →