Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Kovacs Istvan lăudat după prestația perfectă din finala cupei! Ce mesaj i-a transmis Florin Chivulete?

De   /  28 mai 2017  /   comentarii

 

                Careianul Kovacs Istvan a arbitrat fără greșeală sâmbătă seara finala Cupei României dintre FC Voluntari și Astra Giurgiu. A fost prima finală din carieră pentru Kovacs, o delegare ce a venit după peste 200 de meciuri conduse în primul eșalon. Și după un sezon în care careianul a demonstrat și pe plan intern și internațional că traversează o formă deosebită.

După finala de la Ploiești, Kovacs Istvan a avut parte de un mesaj de apreciere din partea fostului arbitru divizionar, Florin Chivulete. Acesta i-a transmis pe pagina de facebook următoarele…

”Te-am urmărit cu mare atenție și totodată cu mare drag Istvan și am regăsit la tine maniera ideala de a conduce un joc de mare importanta. Cred fără sa greșesc ca la momentul actual ești liderul incontestabil al arbitrilor activi din fotbalul romanesc. Nu spun asta pentru a te flata, pentru ca mă cunoști și știi ca nu am niciun interes în acest sens. Toți cei ce se dau specialiști în arbitraj n-ar trebui sa ascundă forma excelenta pe care o traversezi. Am apreciat întotdeauna briliantele intens strălucitoare din istoria arbitrajului nostru și am detestat cavalerii „vopsiti” de „puternicii” momentului. Mi-as fi dorit ca și fiul meu sa fie la fel de puternic ca tine, dar e clar ca la nivel înalt, diferențele de atitudine se văd cu ochiul liber. Îți doresc un viitor strălucit și sper ca determinarea ta impresionanta sa-i convingă și pe EI ca ești într-adevăr cel mai bun ! Mult succes în lupta cu „hienele” vieții!” a scris foastul arbitru divizionar , Florin Chivulete pe pagina personală de facebook.

FC Voluntari a câștigat Cupa României după o finală decisă la loviturile de departajare.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Hai la sală cu o jucărie de pluș! | Baschet feminin: CSM Satu Mare- Sepsi Sfântu Gheorghe, miercuri ora 19

Citeste mai departe →