Loading...
Cale:  Home  >  Dans  >  Current Article

Jos pălăria! Cupa Sătmarului la dans, o nouă ediție de 5 STELE!!!

De   /  15 mai 2016  /   comentarii

 

dans5

O nouă ediție, a 6-a, un nou succes pentru Royal Dance Club .Cupa Sătmarului la dans sportiv putem spune că a respectat tradiția și ne-a confirmat așteptările. O sală aranjată , din nou impecabil, cu aranjamente florale deosebite, sunet fără cusur și un program respectat la secundă au demonstrat încă odată de ce concursul de la Satu Mare e cel mai bine apreciat în ultimii ani printre competițiile de gen din țară. Iar faptul că cei doi vicepreședinți ai Federației Române de Dans Sportiv vin an de an la acest turneu de la Satu Mare ne întărește convingerea că Sătmarul, prin oamenii de la Royal Dance Club și-au căpătat respectul meritat în lumea dansului.

Pe lângă detaliile organizatorice, și nivelul concursului a fost unul ridicat. Cu perechi extrem de bine pregătite la toate categoriile și cu show-uri bine puse la punct.

Au fost peste 300 de perechi din țară din Ungaria și o bătălie interesantă pentru podium la toate categoriile.

”Mereu vin cu drag la Satu Mare .Deja pot spune că mă simt ca acasă aici. Totul e bine calculat și organizarea ireproșabilă.Niciun detaliu nu e scăpat din vedere și asta face din Cupa Sătmarului un concurs foarte apreciat la nivel de Federație. ” a spus Costin Mihaiu, vicepreședintele Federației Române de dans sportiv.

De remarcat show-ul de lumină și culoare reușit la deschiderea oficială de organizatori. Speactacolul deosebit prezentat apoi de Ella Bella împreună cu cei mai mici dansatori sătmăreni, dar și faptul că evenimentul a scăpat oarecum de nebunia campaniei electorale iar la deschidere am avut parte de un discurs scurt și decent din partea președintelui Consiliului județean, Adrian Ștef , venit și în calitate de părinte de concurenți și din partea inimosului director al Casei de Cultură a Sindicatelor, Ludovic Gyure, în calitate de președinte de onoare al Royal Dance Club Satu Mare.

Paginile de socializare s-au umplut deja cu imagini și comentarii pozitive la adresa Cupei Sătmarului… Vom reveni cu rezultatele sportivilor sătmăreni de la cluburile Royal Dance Club, Dans Club 92 și Loga Dance School!

  1. PS. Sala s-a dovedit a fi prea mică sâmbătă seara la deschiderea oficială…O tribună arhiplină și o sală în care abia mai puteai să arunci un ac ne demonstrează în primul rând că acest sport crește ca valoare de la an la an iar Cupa Sătmarului se bucură de respect în țară. Și în plus ne arată că la Satu Mare e nevoie de o sală mai mare pentru astfel de evenimente de ținută. Unde mai pui că mașinile parcate s-au întins în jurul sălii până spre Piața Mică!
  2. dans3
  3. dans4
  4. dans6

dans7

dans8

 

Ar putea sa va intereseze...

Baftă la Mondiale! Perechea OANA BUMBA-CIPRIAN MARIȚA de la ROYAL DANCE CLUB participă la Mondialele de la Bratislava!

Citeste mai departe →