Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

Istoria s-a scris la Satu Mare! Primul echipaj din România care câștigă o etapă de CEC ORI CUP!

De   /  16 septembrie 2018  /   comentarii

O noua competitie reusita, marca ACR-RIDER’S Satu Mare. Vremea favorabila, sprijinul autoritatilor judetene si locale, participarea numeroasa si buna organizare toate aceste elemente au contribuit la un weekend de neuitat in motosportul satmarean atat pentru participanti cat si pentru spectatori.

Cele patru probe de indemanare care s-au desfasurat pe Poligonul ACR atat pe timp de noapte cat si ziua au facut ca, spectatorii sa admire evolutia favoritilor. Etapele de orientare au fost concepute pentru etapa de noapte in municipiul Satu Mare iar pentru cele de zi in Judetul Satu Mare in localitatile: Lazuri, Botiz, Odoreu, Dorolt, Livada, Iojib, Mediesul Aurit si Babasesti.  Aceste etape de orientare se desfasoara pe o circulatie deschisa alaturi de ceilalti participanti la trafic, avand in vedere ca, cel mai important regulament este respectarea regurilor de circulatie. Competitia s-a terminat fara nici un incident sau accident, toti sportivii au ajuns cu bine la finish unde organizatorii au pregatit o masa traditionala : un “gulyas la ceaun” .

Aceste evenimente fac parte dintr-un Campionat Est European intitulat: “CEC ORI CUP 2018” – editia XXII-a cu doua etape: etapa a 7( cea de noapte) si a 8(cea de zi). Aceasta etapa este cea de-a doua din 2018 organizat in Romania, etapele 5 si 6 au fost organizate in Timisoara si aceasta a fost organizat de  ACR Sucursala Satu Mare in colaborare cu Clubul Sportiv Auto-Karting RIDER’S Satu Mare

Sprijinul foarte important al Consiliului Judetean Satu Mare, al Consiliului Local-Primaria Satu Mare prin Centrul Cultural GM Zamfirescu  si ai unor Sponsori au contribuit din plin pentru ca acest eveniment sa se alinieze din punct de vedere al organizarii la cerintele unei etape Europene.

In cadrul aceleiasi concurs a avut loc si Cupa “Somes-Oas” – o competitie cu o traditie veche in Satu Mare, aflandu-se la editia a 34-a.

Concurentii au sosit din  Baia Mare, Timisoara, Satu Mare;  respectiv : Polonia, Cehia, Ungaria si Slovacia.

Sambata seara dupa terminarea celor patru etape de orientare si indemanare sa organizat o festivitate de premiere la Hotel Aurora din municipiu si  s-au decernat cupele si premiile pentru castigatori.

    Castigatorii :

Cupa SATU MARE” (cuprinzand toti cei 27 de piloti(romani si straini) la indemanare)

1.Morel Andrzej (PL-Opole); 2.Zdenek Drobik(CZ-Hlucin); 3.Setyar Cristian (RO-Timisoara)

“Cupa ACR-RIDER’S” (cuprinzand DOAR cele 10 echipaje din Romania la orientare)

1.Ciclovan Adrian– Bobu Ovidiu (Timisoara); 2. Mateut Dariana- Zaharie Alin (Timisoara); 3.Setyar Cornelia – Setyar Cristian (Timisoara)

 

“Cupa SOMES-OAS”  ( cuprinzand cei 12 piloti inscris la indemanare)

  1. Setyar Cristian; 2. Stecka Florin(Satu Mare); 3. Ciclovan Adrian ; 4. Zaharie Alin ;        5. Brezoszki Andrei(Timisoara) ; 6. Kui Ferenc (Satu Mare)

“Campionatul Est European  – CEC ORI CUP- 2017”  ( cuprinzand cei 16 piloti inscrise in campionatul european la indemanare )

  1. Morel Andrzej (PL-Opole); 2. Zdenek Drobik (CZ-Hlucin); 3. Setyar Cristian (RO-Timisoara); 4. Roman Magdolen(SK-Banovce); 5. Panka Marek(PL-Opole); 6,Tinak Marian (SK-Bratislava)

Campionatul Est European  – CEC ORI CUP-2017”  ( cuprinzand echipajele inscrise in campionatul european la orientare)

1.Ciclovan Adrian– Bobu Ovidiu (RO – Timisoara)

2.Krzewski Maciej – Krzewski Mateusz ( PL- Myslowice )

3.Kenyeres Miklos – Sebestyén György (HU-Budapesta)

4.Tinak Marian – Buci Milan (SK –Bratislava)

  1. Rusinak Peter – Rusinak Peter jr. (SK-Spisska Bela);
  2. Klasova Zuzana– Klasa Martin (CZ –Ostrava)

Organizatorii multumesc sponsorilor:

CONSILIULUI JUDETEAN SATU MARE

CONSILIUL LOCAL SATU MARE – PRIMARIA SATU MARE

Centrul Cultural G.M. ZAMFIRESCU

AQUASTAR  SATU MARE

Hotel AURORA

SPORTMANIA

Sala de evenimente ESEDRA

MILAN srl

MEDIA PRINT

ALIBABA TRANS

Si partenerilor media !!!

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Se cunosc campioanele județene la handbal și baschet | Echipele Colegiului Ioan Slavici și a LPS Satu Mare, calificate la faza zonală

Citeste mai departe →