Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Investiție! La Mădăras se va construi o sală de sport de 100 de locuri!( vezi adresa de la CNI)

De   /  31 mai 2016  /   comentarii

lucrari sala sport

Rezultatele deosebite obținute de luptătorii din zona Ardudului n-au rămas fără ecou la…București.

La finalul săptămânii trecute la primăria Ardud a sosit o adresă de la CNI ( Compania Națională de Investiții) prin care se aduce la cunoștință că obiectivul ” sală de sport cu 102 locuri” a fost luat în evidență. Și urmează a fi finanțat. E vorba de construirea unei săli la Mădăras pe locul fostei grădinițe. Unde acum funcționează Centrul de lupte din localitate…Iar într-un viitor nu foarte îndepărtat , tot pe baza unor proiecte depuse la București de primarul Ovidiu Duma , va fi construită și o arenă modernă pentru …fotbal. Adică un stadion!!! Adevărată e vorba că…omul sfințește locul…

Altfel, lotul României de cadeţi, de luptători, a participat zilele trecute la Internaţionalele Turciei, un turneu extrem de puternic cu sute de sportivi din mai multe ţări. Românii au reuşit să cucerească doar două medalii la Izmir, iar una dintre ele îi aparţine sătmăreanului Marius Bulgăr de la CS Satu Mare – Cetate Heracle Ardud.

A intrat pe saltele la 46 kg şi după mai multe lupte a reuşit să cucerească bronzul. Urmează Campionatul Naţional de cadeţi care va fi găzduit de Ardud în perioada 10-12 iunie.

sala

Ar putea sa va intereseze...

Cuplul Ritli&Bolba readuce OLIMPIA la viață! VICTORIE , 1-0 cu UTA!

Citeste mai departe →