Loading...
Cale:  Home  >  Olimpia  >  Current Article

Inconstanți! CS Balotești – Olimpia Satu Mare 2-0 ( 1-0)

De   /  26 august 2017  /   comentarii

Olimpia nu pare capabilă să lege două victorii, deocamdată, în Liga a 2-a. După succesul de miercuri, 2-0 cu Hermannstadt și mai ales după jocul foarte bun al trupei lui Selymes, Olimpia pornea favorită la Balotești. Pe terenul unei echipe ce nu obținuse nicio victorie în acest sezon și marcase un singur gol, galben-albaștrii au început curajos și au dominat prima jumătate de oră…

Din păcate însă totul s-a rupt în minutul 36. Gazdele au obținut un penalty, Alin Pătraşcu îl transformă pe centru, Muntean sărind într-o parte, şi Baloteştiul preia conducerea… Iar de aici jucătorii lui Selymes sunt de nerecunoscut..Departe de ambiția și de forța de grup arătată la meciul cu Sibiul…Iar gazdele au profitat și în partea a doua au mai punctat odată .

În minutul 77  Dănuţ Ciubuc majorează scorul după un contraatac şi o pasă foarte frumoasă printre primită de la Nica, Ai noștri nu au replică și ilfovenii bifează prima victorie în acest sezon…

”Îmi vine greu să înțeleg de unde vine acest blocaj psihic și fizic la băieți. O fi poate și de la tinerețe și de la lipsa de experiență a unora dintre băieți. Păcat că am ratat o șansă mare de a lega două rezultate bune” a spus Tibi Selymes.

Schimbarea lui Ayoub cu Szasz din minutul 38, imediat după primirea primului gol, spune  totul despre jocul Olimpiei…O nouă evoluție ștearsă a mijlocașului de creație iar antrenorul se vede obligat să introducă un ucător cu profil defensiv …Și asta la 0-1!

Urmează meciul de pe teren propriu de sâmbătă cu CS Afumați…Un joc de câștigat dacă ținem cont că ilfovenii au un singur punct și sunt singurii în liga a 2-a care n-au marcat în primele cinci etape!

Baloteşti: Iordan – Filip (Mirescu, 82.), Marciuc, Răuţă, Dedu, Gojnea, Ion, Coman, Ciubuc, Pătraşcu (Hurdubei, 67.), Nica (Suciu, 78.). Antrenor: Laurenţiu Diniţă.

Olimpia: Fl. Muntean – Duruş (Bura, 58), Mureşan, Brata – Copaci (Ben Khalifa, 68. ), Rus, Miholca, Ayoub (Szász, 38. ).  V.Pop -Lusamba.  Antrenor: Selymes Tibor

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Evenimente pentru iubitorii sportului în 2019 | Anul acesta prevede Olimpiada de la Tokyo

Citeste mai departe →