Loading...
Cale:  Home  >  Olimpia  >  Current Article

Hai la stadion! Olimpia – Șoimii, sâmbătă ora 15! Ce s-a întâmplat în prelungiri la Mioveni?

De   /  10 martie 2016  /   comentarii

munti

Ce s-a întâmplat în prelungiri?

La 1-1, în minutul 90 portarul Olimpiei, Băican s-a accidentat după un duel cu atacanții gazdelor. În primă fază cei din staff-ul medical al galben-albaștrilor a cerut schimbare, Doar că antrenorul Tibi Csik efectuase toate schimbările încă din minutul 64! Iar dacă Băican era trecut pe banca de rezerve în poartă ar fi trebuit să intre un jucător de câmp! Înțelegem oarecum ideea de a face o triplă schimbare după o oră de joc în condițiile în care echipa n-a prea arătat multe în prima repriză, dar să nu-ți lași măcar o rezervă disponibilă pentru ultimele minute pare ori inconștiență ori disperare. Mai ales că meciul de la Mioveni ne-a arătat că hazardul are și el rolul lui…

Despre Brata?

Sigur că după război mulți viteji se arată, dar întrebăm și noi de ce n-a jucat Brata mai avansat încă din startul meciului. S-a văzut clar în partea a doua că toate fazele periculoase ale Olimpiei au pornit din piciorul fostului pandur. De ce ai vrea să-l izolezi ca fundaș stânga pe , poate, singurul jucător din teren care poate face diferența. Apoi…dacă tot se caută soluții în defensivă…Ciul pare într-o formă bună și poate juca în dreapta, iar Munteanu dacă bine ne aducem aminte a jucat în stânga la Someșul și Luceafărul Oradea pe vremuri…Și-ar mai fi multe de spus. Doar că promitem că începem cursurile de antrenori , că deh au mai fost ziariști care au condus echipe de fotbal spre titlu mondial ori translatori care au la activ Cupe ale Campionilor, și apoi ne mai dăm cu părerea.

OLIMPIA Satu Mare va juca sambata de la ora 15 cu Soimii Pancota un meci devenit decisiv pentru ramanerea in Liga a 2-a…E momentul ca suporterii sa vina …la greu alaturi de echipa.HAI OLI!

Ar putea sa va intereseze...

babut

Magyar Lorand l-ar vrea demis și pe Dan Băbuț! Președintele Olimpiei spune că pleacă. Dar la vară!

Citeste mai departe →