Loading...
Cale:  Home  >  Baschet  >  Current Article

Hai la sală! CSM SATU MARE-Poli Iași, sâmbătă ora 18! Baftă Araujo. baftă fetelor!

De   /  7 octombrie 2016  /   comentarii

csm3

După înfrângerea oarecum neaşteptată de la Braşov din prima etapă, baschetbalistele de la CSM Satu Mare speră să se revanşeze sâmbătă în faţa suporterilor cu un succes în partida cu Poli Iaşi.

Practic va fi primul meci oficial, acasă în sala LPS, pentru noua trupă a lui Jose Araujo.

Sătmărencele pornesc favorite dacă e să luăm valoarea individuală a jucătoarelor ce compun cele două loturi…Doar că Poli Iaşi vine cu ambiţia unei nou promovate şi cu un antrenor experimentat, Ioannis Tsirogiannis, un tehnician ce sezonul trecut a stat pe banca vicecampioanei Spaniei, UNI Girona. E drept că moldovencele au şi probleme financiare dar asta nu înseamnă că vor veni la Satu Mare ca victime sigure.

Din păcate la CSM Satu Mare am avut parte de o demisie a managerului echipei de baschet, Feleki Zsolt care sperăm să nu afecteze totuşi jocul fetelor…

Nu sunt probleme de lot la CSM Satu Mare iar în această seară o vom putea vedea la lucru şi pe bosniaca Matea Tavic, ultima achiziţie a clubului.

Partida va începe la ora 18 şi va fi arbitrată de Vlad Potra, Mate Andras Stretea şi Răzvan Opriş. Comisar FRB, Doru Vinaşi.

Se mai joacă sâmbătă în etapa a 2-a: ICIM Arad- U Cluj Napoca, CSM Târgovişte- SEPSI, şi Phoenix Galaţi- CSBT Alexandria.

Ar putea sa va intereseze...

decebal-beltiug

Luceafărul strălucește din nou! Decebal-Beltiug 2-1 și trupa lui Cosmin Iuhas urcă pe podium în elite!

Citeste mai departe →