Loading...
Cale:  Home  >  Baschet  >  Current Article

HAI LA SALĂ! CSM SATU MARE- BC ICIM ARAD, vineri ora 18! Araujo vrea să-și bată fosta echipă!

De   /  26 ianuarie 2017  /   comentarii

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

                Partidă decisivă vineri seara de la ora 18 pentru baschetbalistele de la CSM Satu Mare. Fetele antrenate de Jose Araujo trebuie să învingă rivala BC ICIM Arad pentru a-și asigura locul șase în Liga Națională. Un loc ce duce în play off-ul primelor șase clasate în care de luna viitoare se va juca un minicampionat pe sistemul fiecare cu fiecare…Iar abia după acest nou minisezon se va decide ierarhia pentru play-off-ul 1-8.

Într-o scurtă conferinţă de presă de prezentare a meciului , susţinută ieri la sala LPS, antrenorul Jose Araujo a recunoscut că meciul se anunţă unul dificil şi pentru că există această presiune în plus, cea a locului şase.

„ Vreau să câştigăm acest meci. Nu e neapărat ceva special pentru mine că vom juca împotriva echipei la care am antrenat sezoanele trecute. Eu vreau ca acum să mergem cât mai sus cu CSM Satu Mare” a spus portughezul Jose Araujo .

Acesta a amintit că atuul CSM-ului ar putea fi faptul că au revenit toate accidentatele şi mai ales publicul care a revenit din acest sezon alături de echipă.

„ În sfârşit avem lotul complet. Doar Uiuiu nu e încă la capacitate maximă dar Baltic şi Wittington sunt refăcute şi asta va conta mult.În plus am arătat un joc bun în ultima lună iar acasă publicul ne ajută foarte mult” a mai spus Araujo.

Eniko Laza , conducătoarea de joc de la CSM a mărturisit că deşi şi ea a evoluat în trecut la Arad vineri acest lucru nu va conta.

„ Ne am pregătit foarte bine. Ştim că au o echipă valoroasă dar cred că acasă la noi avem prima şansă. Vrem să terminăm pe şase şi apoi să încercăm să mai urcăm în clasament în partea a doua a campionatului” a declarat Eniko Laza.

Pentru acest meci important organizatorii au pregătit câteva surprize suporterilor ce vor veni la sala LPS. Una dintre ele va fi reprezentată de prezența celui mai bun rider din România, Emanuel  Gyenes .

Mani va da ”lovitura de start” și va putea fi felicitat de sătmăreni după o nouă performanță în Raliul Dakar.

De asemenea profesorul Dacian Nastai a anunțat că și-a mobilizat deja echipa de juniori U 19 de la LPS , lideră în Liga elitelor, pentru a veni împreună la meci și a le face galerie fetelor de la CSM.

De remarcat că încet se rezolvă și  probleme medicale din  lot. Baltic și Wittington sunt la capacitate maximă, doar Uiuiu mai are nevoie de câteva zile de recuperare pentru a fi și ea aptă 100%.

Partida va fi arbitrată de Istvan Bertalan, Cosmin Prişcă şi Cristian Trofim. Comisar FRB, Radu Vaida.

Programul penultimei etape din sezonul regulat:

Vineri, 27 ianuarie

  • CSM Satu Mare – ICIM Arad (18:00)

Sâmbătă, 28 ianuarie

  • CSBT Alexandria – Olimpia Braşov (18:00)
  • CSM Târgovişte – “U” Cluj-Napoca (18:00)
  • Sepsi – Poli Iaşi (19:00)
  • Sirius Tg. Mureş – Phoenix Galaţi (19:45)

CLASAMENT

1.Sepsi Sf. Gheorghe 15/   1   31

2.Olimpia Braşov      12/   4   28

3.“U” Cluj-Napoca    11/   5   27

4.CSM Târgovişte     11/   4   26

5.Phoenix Galaţi         8/   8   24

6.CSM Satu Mare   7/   9   23

————————————–

7.ICIM Arad                6/10   22

8.CSBT Alexandria    5/10   20

9.Sirius Tg. Mureş     3/13   19

10.Politehnica Iaşi     1/15   17

Ar putea sa va intereseze...

Cuplul Ritli&Bolba readuce OLIMPIA la viață! VICTORIE , 1-0 cu UTA!

Citeste mai departe →