Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

Greu de învins! Jakab Kincso de la LPS, printre cei doi participanţi (din peste 600) de la Naţionalele de şah ce nu au pierdut niciun joc!

De   /  29 aprilie 2016  /   comentarii

sah

După cele cinci medalii cucerite   la sahul clasic si dezlegari, LPS a mai obtinut alte  şase medalii la Naţionalele de şah de la Căciulata. Şahiştii pregătiţi de Cătălin George Ardelean au luat două medalii de argint la şah rapid şi patru la blitz.

La şah rapid, Jakab Kincso  la U 16 ani şi Andra Câmpean la U 20 au urcat pe trapta a doua a podiumului iar la blitz, Jakab Kincso a luat aurul tot la U16.

Tot la blitz delegaţia sătmăreană a luat trei medalii de bronz prin  Larisa Covrig la U 12, Lorela Ardelean la U 18 şi Andra Câmpean la U 20.

                Cu siguranţă că Jakab Kincso a avut parte de o competiţie extraordinară. Jakab Kincso a fost PRINTRE CEI DOI COMPETITORI ( din cei peste 600) care nu a pierdut nici macar o singura partida din totalul  celor 27 jucate ( clasic + rapid + blitz)

In perioada 3-8 mai va avea loc la Snagov cantonamentul lotului national de seniori , pregatire pentru Campionatul European Individual ( 11-24 mai , Gjakovo- Kosovo) .

“Este prima mea actiune centralizata din postura de antrenor al echipei nationale, in rest doar pregatire prin internet.  “ spune Cătălin George Ardelean cel caremiine îşi serbează ziua de naştere.

De remarcat că la Căciulata am avut peste 600 de participanţi la Campionatele Nationale Individuale pentru copii, juniori si tineret. Iar din Satu Mare, la diferite categorii de vârstă am avut 13 sportivi de la LPS şi patru de la CS UNIO.

La mulţi ani cu drag antrenorului Cătălin George Ardelean, unul dintre cei mai modet  şi în acelaşi timp priceput technician din sportul sătmărean. Multă sănătate şi success din partea satumaresport.ro!

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Performanță | CSM Satu Mare, vicecampioană națională la baschet 3×3

Citeste mai departe →