Loading...
Cale:  Home  >  Olimpia  >  Current Article

Gabor Kereskenyi: ” Karda Attila e președintele Comitetului director la Olimpia!”

De   /  6 octombrie 2016  /   comentarii

udmr1

La conferința de presă de azi de la UDMR, pe lângă prezentarea expoziției legendarului Ferenc Puskas ce va avea loc între 22 octombrie-4 noiembrie la Satu Mare, primarul Gabor Kereskenyi și consilierul local Magyar Lorand au vorbit și despre situația sportului sătmărean.

Firesc , subiectul Olimpia nu a fost ocolit iar la întrebarea ”cine e acum președinte la Olimpia?”, primarul Gabor Kereskenyi a răspus( nu foarte convins) …Karda Attila. Acesta ar fi președintele comitetului director și în același timp și team manager. ”Nu e incompatibilitate căci nu ia bani din ambele părți!” a explicat Kereskenyi.

Legat de CSM edilul șef a spus că baschetul e singurul care are șanse la o medalie și că regretă demisia lui Feleki Zsolt din funcția de manager. ” Sper să –l ținem aproape de sport căci e un om valoros” a mai spus Kereskenyi.

În privința handbalului, după eșecul cu Poli Timișoara e de așteptat o ședință a Comitetului director la CSM care să analizeze starea actuală a echipei.

” Vom vedea din ianuarie cum continuăm la CSM. E clar că sunt prea multe secții și nu putem face cu toate performanță!” a mai declarat Kereskenyi.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Evenimente pentru iubitorii sportului în 2019 | Anul acesta prevede Olimpiada de la Tokyo

Citeste mai departe →