Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Fotbal caritabil! Prietenii i-au sărit în ajutor…Sănătate maximă, MANDI ATTILA!

De   /  15 octombrie 2018  /   comentarii

”Azi e ziua cea mare! Ne vedem pe stadionul CS Primavera să ne bucurăm de fotbal și să ne întâlnim cu Gheby, omul pentru care ziua de azi e decisivă. Vă reamintim că Gheby are nevoie de noi pentru a-și continua tratamentul cu citostatice și a învinge cancerul.

E o zi atât de frumoasă, e ziua în care putem schimba un destin!” .Așa a sunat invitația lansată de organizatorii turneului caritabil ce a avut loc sâmbătă la baza Primavera.

S-a jucat pentru Gheby…pentru băiatul ăsta cu suflet mare, Mandi Attila , cel care și-a dedicate viața sportului rege. Pe care l-a slujit și l-a onorat atât în calitate de jucător, arbitru, antrenor și mai nou observatory.

Se spune că prietenul la nevoie se cunoaște…Ei bine lumea fotbalului județean s-a strâns la o miuță sau doar la un pahar de vorbă pentru prietenul  Mandi Attila.

”E a doua ediție a turneului caritabil pe care noi cei de la TOP MARKET îl organizăm. Mandi are nevoie de ajutorul nostrum al tuturor pentru a continua tratamentul. Sperăm că atât cât am putetut i-am mai alinat din suferințe. Mă bucur că au venit mulți oameni din fotbalul județean. Am avut și un meci demonstrative iar noi am pus la dispoziție gratuity racoritoare, bere, mici . Iar consumația a fost plătită printr-o donație. Îi dorim multă sănătate lui Mandi și putere familiei să-l poată susține în continuare în lupta cu boala. ” ne-a spus reprezentantul TOP MARKET, Sorin Ionescu și el un împătimit în ale fotbalului, acum implicat în proiectul de la Codreana Homoroade.

I-am văzut la meciul demonstrative, printre alții pe Ciprian Prodan, Dorin Țuțuraș, Papp Zsolt, Tabi Zsolt, Andrei Estinca, Liviu Năstruț sau Sorin Ionescu.

Fotbalul și rezultatele au trecut pe planul second…important a fost gestul superb al acestor oameni care sâmbătă s-au adunat la teren pentru a da o mână de ajutor.

Multă sănătate și putere , prietene MANDI ATTILA. Cu așa prieteni trebuie să promiți că ne vedem și peste 20 de ani la o miuță, un mic și un pahar de vorbă…Ca să le mulțumești prietenilor!

 

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Ioana Borodi , goluri pe bandă rulantă pentru Independența Baia Mare!

Citeste mai departe →