Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Fair play în fotbalul județean! Eliminări doar pentru cumul de galbene în week end!

De   /  12 septembrie 2018  /   comentarii

Comisia de disciplină din cadrul AJF Satu Mare a avut parte de o ședință liniștită marți după amiază.

Meciurile din cadrul etapei a 2-a a ligii a 4-a și a-1 a ligii a 5-a pare că s-au jucat într-un spirit de fair-play din moment ce pe masa comisiei au ajuns doar trei eliminări și acelea venite în urma cumului de cartonașe galbene.

Doar la meciul Babța-Oar, scor 5-0 au apărut se pare mici dispute dar nu pe teren ci mai degrabă în zona băncilor de rezerve.Acum pentru a lămuri lucrurile și a da eventuale sancțiuni comisia i-a convocat pe delegații celor două echipe la sediul AJF.

La jocul Viitorul Vetiş – Recolta Dorolţ a fost eliminat jucătorul EGRI NANDOR (Dorolţ) pentru cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

–          La jocul Victoria Tiream – Stăruinţa Berveni a fost eliminat jucătorul VACARCS RICHARD (Berveni) pt. cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

–          La jocul Recolta Dorolţ II Dara – Codreana Homoroade a fost eliminat jucătorul LUP RADU (Homoroade) pentru cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

–          Pentru evenimentele petrecute la jocul Voinţa Babţa – Someşul Oar invităm delegaţii ambelor echipe să participe la şedinţa din 18.09.2018, ora 16:00.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Ioana Borodi , goluri pe bandă rulantă pentru Independența Baia Mare!

Citeste mai departe →