Loading...
Cale:  Home  >  Baschet  >  Current Article

Examen sub Tâmpa; Olimpia Brașov-CSM SATU MARE, vineri ora 18

De   /  10 octombrie 2018  /   comentarii

Etapa a 2-a a Ligii Naționale de baschet feminin propune două partide interesante în grupa valorică A.

La Brașov, Olimpia, locul trei în sezonul trecut întâlnește pe CSM Satu Mare, vicecampioana en titre. Iar la Arad e sîmbătă duelul FCC ICIM-Sepsi.

Sătmărencele noastre pornesc cu un ușor avantaj dacă ținem cont că în sezonul trecut au obținut victorii la Brașov atât în sezonul regulat cât și în play off. Cu victoriia la patru puncte, 72-68 în meciul doi al semifinalei ce a dus trupa noastră în ultimul act al campionatului.

Olimpia Brașov a pierdut-o pe Higgins , transferată la Sepsi , pe Handford ,Radovic și Irimia dintre principalele jucătoare. În schimb Pesovic a rămas sub Tâmpa iar alături de ea le mai regăsim pe Arsenic, Ferenczi, Filip, Bartee sau Podar.

Olimpia s-a calificat din postura de” fericit învins” în turul doi al Cupei României după o dublă echilibrată cu FCC ICIM Arad în care a cedat la nouă puncte la Arad și a câștigat dramatic , pe final, la opt puncte! În campionat brașovencele antrenate de Dan Calancea au avut meciul cu U Cluj Napoca din prima rundă, amânat la cererea studentelor.

CSM Satu Mare vine după succesul, 74-59 cu FCC ICM Arad din prima rundă și speră să continue seria victoriilor, patru la număr până acum, din această toamnă.

Din lot lipsește accidentată , Adina Pop în schimb Promise Amukamara are viză medicală și poate juca la Brașov. Din lot fac parte : Andra Mandache, Andrea Olah, Alexandra Uiuiu, Andreea Huțanu, Andreea Lazăr, Roxana Pane, Anamaria Kadar, Kristina Baltic, Matea Tavic, Brittany Denson, D Lesha Lloyd, Promise Amukamara. Antrenori : Marius Dobă și Octavian Boian.

Partida se va juca vineri de la ora 18 și va fi arbitrată de trioul Opriș-Bedir-Moraru.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Victorii ale gazdelor la debutul returului din Top 6 al Ligii Naţionale

Citeste mai departe →