Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Eu sunt 12: Ce-și dorește FLORIN GARDOȘ de la noul sezon?

De   /  15 iulie 2016  /   comentarii

gardos

Într-o postare pe pagina oficială a suporterilor echipei naționale a României, ”Eu sunt 12” internaționalul sătmărean Florin Gardoș a mărturisit care-i sunt dorințele pentru noul sezon:

”N-am mai scris de mult p-aici, pentru ca m-am concentrat pe recuperare si, recunosc, pe un pic de vacanta. De la Satu Mare, de la ai mei, ma intorc mereu cu bateriile incarcate si optimist. Mi-am adus aminte de cand eram mici, eu si sora mea, si ne puneam cate 3 dorinte la fiecare ocazie pe care o prindeam. De la pestisori de aur la torturi aniversare, ale noastre, ale vecinilor, ale vecinilor vecinilor… 🙂

Azi stiu care ar fi cele 3 dorinte pe care le-as cere fara sa clipesc:

  1. SANATATE
  2. SANATATE
  3. SANATATE

In primul rand, imi doresc sa ies din perioada de pregatire cu bine si sa nu mai am probleme medicale. Mi-a lipsit mult pregatirea fizica in acesti 2 ani de cand sunt in Anglia. Pe langa sanatate, imi mai doresc mult sa revin la echipa nationala. Mi-e dor tare sa port tricoul Romaniei si sper sa joc cat mai mult in preliminariile CM.

La fel, e important si sper sa incep sa joc din ce in ce mai mult pentru Southampton. Nu va fi usor dupa o pauza atat de lunga, dar sunt increzator. Vreau sa fiu sanatos, restul tine doar de mine. Voi munci de o mie de ori mai mult, voi alerga o mie de kilometri in plus, sa ma intorc pe teren.

Cu sanatate (ori 3!),

Florin  ”

Baftă Florin Gardoș la Southampton și să te vedem titular în Naționala lui Daum!

Ar putea sa va intereseze...

Portarii sătmăreni și barajul pentru Liga 1! Poli Timișoara vs UTA sau Curileac vs Miron 2-1!

Citeste mai departe →