Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Eu sunt 12: Ce-și dorește FLORIN GARDOȘ de la noul sezon?

De   /  15 iulie 2016  /   comentarii

gardos

Într-o postare pe pagina oficială a suporterilor echipei naționale a României, ”Eu sunt 12” internaționalul sătmărean Florin Gardoș a mărturisit care-i sunt dorințele pentru noul sezon:

”N-am mai scris de mult p-aici, pentru ca m-am concentrat pe recuperare si, recunosc, pe un pic de vacanta. De la Satu Mare, de la ai mei, ma intorc mereu cu bateriile incarcate si optimist. Mi-am adus aminte de cand eram mici, eu si sora mea, si ne puneam cate 3 dorinte la fiecare ocazie pe care o prindeam. De la pestisori de aur la torturi aniversare, ale noastre, ale vecinilor, ale vecinilor vecinilor… 🙂

Azi stiu care ar fi cele 3 dorinte pe care le-as cere fara sa clipesc:

  1. SANATATE
  2. SANATATE
  3. SANATATE

In primul rand, imi doresc sa ies din perioada de pregatire cu bine si sa nu mai am probleme medicale. Mi-a lipsit mult pregatirea fizica in acesti 2 ani de cand sunt in Anglia. Pe langa sanatate, imi mai doresc mult sa revin la echipa nationala. Mi-e dor tare sa port tricoul Romaniei si sper sa joc cat mai mult in preliminariile CM.

La fel, e important si sper sa incep sa joc din ce in ce mai mult pentru Southampton. Nu va fi usor dupa o pauza atat de lunga, dar sunt increzator. Vreau sa fiu sanatos, restul tine doar de mine. Voi munci de o mie de ori mai mult, voi alerga o mie de kilometri in plus, sa ma intorc pe teren.

Cu sanatate (ori 3!),

Florin  ”

Baftă Florin Gardoș la Southampton și să te vedem titular în Naționala lui Daum!

Ar putea sa va intereseze...

Ghimbav-Tășnad 4-2! Înfrângere în prima deplasare a sezonului…

Citeste mai departe →