Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

„Eroul de la Sevilla” va promova vinurile de la Dobra! Duckadam îşi va petrece week-end-ul la Satu Mare!

De   /  28 octombrie 2015  /   comentarii

duckadam

Preşedintele de onoare al Stelei, fostul mare portar Helmuth Duckadam se va afla la acest sfârşit de săptămână la Satu Mare.

„Eroul de la Seviilla” va profita oarecum de meciul de joi de la Baia Mare pe care Steaua îl joacă în Cupa României şi va mai rămâne pentru câteva yile în zona de Nord Vest.

Duckadam va semna se pare şi un contract de reprezentare cu o firmă producatoare de vinuri din Dobraşi va vizita mai multe puncte turistice din zonă.

De asemenea se va intalni cu oficialitatile locale si judetene si cu cei mai mici fotbalisti de la Olimpia Satu Mare.

Helmuth Duckadam va oferi şi un interviu în exclusivitate postului NORD VEST TV. Interviu ce va fi difuzat şi în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de luni seara.

Carte de vizită

Duckadam a început fostbalul la Arad , iar după patru sezoane la UTA a ajuns în 1982 la Steaua, unde se impune treptat ca titular. Este supranumit „Eroul de la Sevilla”, după ce în finala Cupei Campionilor Europeni cu FC Barcelona apără toate cele patru lovituri de departajare, executate de Alesanco, Pedrazza, Alonso și Marcos, având o contribuție enormă la câștigarea trofeului de către Steaua București. Performanța reușită de Helmuth Duckadam pe stadionul „Sanchez Pizjuan” din Sevilla este înscrisă în celebra Carte a Recordurilor.

În același sezon în care a reușit cea mai bună performanță a unei echipe românești, cariera sa a fost înteruptă brusc, din cauza unui anevrism care a impus o intervenție chirurgicală la brațul drept, aceasta determinându-l să iasă definitiv din fotbalul de performanță la vârsta de 27 de ani.

 

La 3 ani de la finala de la Sevilla, în anul 1989, Duckadam s-a reîntors pe teren, pentru ultimele două sezoane, la divizionara B, Vagonul Arad. Echipă cu care şi joacă împotriva echipelor din Satu Mare, Someşul şi Olimpia.

În total are 133 de apariții în divizia A, 13 în Cupa României și 9 în Cupa Campionilor Europeni.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/
  • Publicat: 3 ani ago on 28 octombrie 2015
  • De:
  • Ultima modificare: octombrie 28, 2015 @ 6:18 pm
  • Categorie: Fotbal

Ar putea sa va intereseze...

AJF Satu Mare: Meciuri decise la ”masa verde”…Vezi deciziile Comisiei de disciplină!

Citeste mai departe →