Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Emoționați la întâlnirea cu HAGI! Puștii de la Primavera i-au purtat noroc Viitorului la Cluj!

De   /  3 septembrie 2018  /   comentarii

Puștii de la grupa 2010-2011 a clubului PRIMAVERA Satu Mare au avut parte de o surpriză duminică. Aceștia au participat la meciul CFR Cluj – Viitorul Constanța și au ieșit la prezentare la începutul partidei ca însoțitori pentru jucătorii de la Viitorul…Pe culoarul de la intrarea pe teren micuții au fost salutați de Gică Hagi, aantrenorul Viitorului..

Între Primavera și CFR Cluj există o relație bună la nivelul grupelor 2009 și 2010-2011. Iar duminică dimineața cele două echipe au susținut amicale la nivel de grupe de copii. Iar după amiază grupele 2010-2011 au fost invitate să intre alături de seniori la începutul meciului CFR Cluj Napoca-Viitorul Constanța.

Viitorul s-a impus cu 2-1 iar CFR continuă să dezamăgească după rușinea cu Dudelange.

Piticii de la Primavera i-au însoțit pe cei de la Viitorul la intrarea pe gazon iar Gică Hagi s-a întreținut minute bune cu copii pe holul de la vestiare…Un moment pe care cu siguranță copii de la Primavera nu-l vor uita prea curând…

Altfel,  după ce antrenorul coordonator de la Primavera, Florin Fabian  a obținut anul acesta licența UEFA PRO iată că alt tehnician de la club îi calcă pe urme. Cristian Schnellenperger a a fost admis la cursurile licenței UEFA B.

Schnelli pregătește grupele 2009, 2010 și 2011 la Primavera.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/
  • Publicat: 2 luni ago on 3 septembrie 2018
  • De:
  • Ultima modificare: septembrie 3, 2018 @ 5:14 pm
  • Categorie: Breaking News, Fotbal

Ar putea sa va intereseze...

Derby-ul SEPSI- CSM SATU MARE se vede ,live, duminică la FRBTV!

Citeste mai departe →