Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

Două medalii la Naționalele de popice pentru CSM Satu Mare! Ciprian Cubițchi e campion național la tandem-mixt!

De   /  16 octombrie 2018  /   comentarii

La Cluj-Napoca s-au desfăşurat în weekend finalele Campionatul Naţional de popice U23, feminin şi masculin. Acolo am fost reprezentaţi de sportivi de la CSM Satu Mare, iar bilanţul final este de două medalii.

Satmăreanul Ciprian Cubiţchi a devenit campion naţional în proba de tandem-mixt, alături de Ana Maria Poetaşu din Târgu Mureş. Tot Ciprian Cubiţchi a cucerit şi medalia de bronz la individual sprint. Un alt sătmărean, Molnar Szilard a doborât 568 de popice la individual clasic, un rezultat cu care în mod normal trebuia să cucerească medalia de argint. Dar s-a introdus o nouă regulă, iar în concurs nu sunt premiaţi sportivii sub 15 ani. Szilard a fost acceptat în concurs, însă n-a urcat pe podium deoarece este mai tânăr cu doar 14 zile faţă de limita impusă. Câştigător la individual clasic a ieşit Alexandru Mitru (CSO Tălmaciu) cu 571 p.d., iar locul 2 l-a ocupat Hunor Fekete (Tg. Mureş) cu 566 p.d.

Sportivii de la CSM Satu Mare sunt antrenaţi de Gheorghe Sabău, iar acum se pregătesc de etapa a doua din Cupa României.( Ionut B.)

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/
  • Publicat: 4 săptămâni ago on 16 octombrie 2018
  • De:
  • Ultima modificare: octombrie 16, 2018 @ 5:18 pm
  • Categorie: Altele

Ar putea sa va intereseze...

Cluburile din Carei nu mai plătesc chirie pentru antrenamentele efectuate de grupele de copii în sălile de sport!

Citeste mai departe →