Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Dorolț-Oar 4-0! 15 minute magice pentru Recolta și de… coșmar pentru Oar! Decebal e noul lider în elite!

De   /  26 martie 2016  /   comentarii

oar dorolt

Derby-ul Ligii a 4 a de elită s-a bucurat azi de o atmosferă deosebită. De un arbitraj de liga 1, chiar de EURO 2016 dacă-l luăm în calcul pe asistentul orădean Octavian Șovre și de un final nebun…

Recolta și Someșul s-au anihilat perfect preț de …70 de minute. Feier are o ocazie bună pentru gazde în prima repriză după care portarul oaspeților, Olaru e eliminat pentru un henț la marginea careului. Era minutul 20 iar Someșul s-a văzut obligată să l trimită între buturi pe puștiul de 16 ani, David Lung și să rămână cu un jucător mai puțin pe teren… Asta însă s-a simțit prea puțin căci până în minutul 73 puștiul Lung n a prea avut emoții. Din contră Maxim și Nagy , pe contraatac puteau da lovitura pentru Oar.

Finalul a fost însă unul neașteptat…Ieșirea lui Cristi Schnellenperger, accidentat în min 70 l-a eliberat parcă din chingi pe Gavrilescu… Iar fostul olimpist a început să zburde. Și, pe fonduul căderii fizice a celor de la Oar , au venit și golurile. 1-0 deviere excelentă Feier și pătrundere a lui gavrilescu cu șut pe lângă Lung- min 73. 2-0 Feier, eurogol de la 16 m, semivole ce lovește transversala și intră în poartă. 3-0 Jakkel lansat pe stânga trimite la colțul lung din 16 m. 4-0 Daniel Pop înscrie pe lângă Lung, min 85.

O diferență prea aspră față de modul în care Oarul a reacționat după eliminarea portarului Olaru…Însă până la urmă pregătirea fizică a făcut diferența. Recolta a avut resurse să alerge 90 minute pe când Oarul , cu un om mai puțin , a terminat combustibilul cu un sfert de oră înaintea finalului.

Arbitraj excelent asigurat de trio-ul orădean Marcu-Șovre-Danșa.

sovre

Recolta Dorolț- Oșan- Lauruk, Mandi, Gîndea, Nandor- Ionescu, Jakkel, Șimon, Gavrilescu-Pop D. Feier.

Rezerve- Rapolți, Socaci R adu, Giurgiuman, Ov. Socaci, Griszhaber, Mester. Antrenor Mihai Sabău.

Someșul Oar- Olaru – Pintye, Schnellenperger, Potra, Matei- Merce, Micaș, Maxim, Gulya- Nagy, Kirner. Rezerve: Lung , Țoca, Tamas, Vădan, Godje. Antrenor Adrian Micaș

dorolt

Luceafărul Decebal e noul lider

                De înfrângerea Oarului la Dorolț a profitat Luceafărul Decebal. Echipa lui Cosmin Iuhas s-a impus la Crasna Moftin și a trecut pe primul loc în elite.

Într un alt meci extrem de interesant al etapei a 15-a, la Micula, Turul a revenit de la 0-2 și a învins Unirea Tășnad cu 3-2.

Beltiug-Doba 0-3

Victoria Carei –Cetate Ardud 4-1

  1. Decebal 34 p., 2.Dorolț 33p., 3. Oar 32p. 4. Orașu Nou 30 p…..

Ar putea sa va intereseze...

victoria carei

Amical! Victoria Carei- Olimpia Satu Mare, sâmbătă ora 11

Citeste mai departe →