Loading...
Cale:  Home  >  Baschet  >  Current Article

De ”3×3” spectacol la Satu Mare! Turneul de streetball de la Auchan, o premieră reușită!

De   /  24 septembrie 2018  /   comentarii

Parcarea de la Auchan a fost gazda primei competiții de baschet 3×3 de la Satu Mare. O premieră reușită pentru primul turneu sătmărean înscris în circuitul FIBA de streetbal. Premiile atractive au adus la Satu Mare echipe din Ucraina, Slovacia, Serbia, Bosnia, pe americanii legitimați la echipa de prima ligă din Sighetu Marmației și bineînțeles baschetbaliști români ce au avut oarecum liber între două antrenamente de la echipele la care activează.

Micii baschetbaliști au deschis evenimentul la categoriile U 10 și U 13 iar apoi ziua de sâmbătă a avut nevoie de o relocare a partidelor. Din cauza ploii meciurile de după amiază s-au disputat în sala LPS.

Duminică a fost ziua semifinalelor și a finalelor și în ciuda vremii răcoroase tribunele s-au populat în parcarea de la Auchan.

Orădenii de la CEB s-au impus la U 10 după o finală cu Magicball Satu Mare. CSS TDM a câștigat la U 13 iar la U 18 am avut un ultim act spectaculos între Jamaica, echipă formată din jucători de la Sighet și Băieții cu Sportu Cluj. Clujenii au luat trofeul după un final electrizant .

Au urmat meciurile pe..bani. La Open feminin și masculin…Iar baschetul a luat pe alocuri procedee din lupte cu meciuri încinse și dueluri duse mult peste limita regulamentului.

Ucraina a învins CSM Satu Mare în finala fetelor iar sârbo-bosniacii de la Sport Caffe i-au depășit în ultimul act pe slovacii de la Meferes Prievidza.

La masculin premiul cel mare a fost de 1000 de euro, locul doi a încasat 300 euro iar locul 3, 200 euro…La fete ucrainiencele din lotul național U 18 au plecat acasă cu 500 de euro. Baschetbalistele de la CSM Satu Mare, în formula Adina Pop, Alexandra Uiuiu, Andrea Olah, Andreea Lazăr s-au ales cu 300 euro iar sibiencele de pe trei cu 200 euro.

Să sperăm că organizatorii vor adduce și la anul evenimentul la Satu Mare. Poate într-un week end de vară , mai prietenos cu gradele Celsius și poate într-o locație mai atractivă, undeva în Centru Nou , poate în Groapa lui Gyuszi.

Iată câștigătorii:

U 10:

LOC 3 – Magicball Baby 3 (Satu Mare)

LOC 2 – Magicball Baby (Satu Mare)

LOC 1 – Ceb Boys (Oradea)

U13:

LOC 3 – Mingile Furioase (Satu Mare)

LOC 2 – SM Warriors (Satu Mare)

LOC 1 – CSS TDM (Sighetu Marmatiei )

U18:

LOC 3 – Tutti Frutti (Cluj)

LOC 2 – Jamaica (Sighetu Marmatiei)

LOC 1 – Baietii cu Sportu (Cluj)

OPEN F:

LOC 3 – Sibiu Squad

LOC 2 – CSM Satu Mare

LOC 1 – Ucraina U 18

OPEN M:

LOC 3 – Kyiv

LOC 2 – Meferes Prievidza

LOC 1 – Sport Caffe

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Fotbal județean | Programul și oficialii delegați la meciurile din weekend

Citeste mai departe →