Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

DAKAR 2019: Motocicletă nouă pentru MANI GYENES! Sunt doar 75 de bucăți produse din acest model !

De   /  11 octombrie 2018  /   comentarii

”Datorita Autonet Import, voi concura in Dakar Rally 2019 in saua celui mai recent KTM 450 Rally Replica.

Astazi am fost sa ridicam motocicleta, iar acum urmeaza o luna de pregatiri intense, pana va trebui sa o ducem in Le Havre pentru transportul in Peru.  Drumul catre Lima a inceput 😉 Multumesc tuturor pentru sprijin.” . Așa a sunat mesajul postat de riderul sătmărean Mani Gyenes pe pagina personală de facebook la cîteva minute după ce a intrat în posesia noului motor cu care speră să facă noi performanțe la Dakar.

Interesant e că din acest model au fost produse doar 75 de bucăți iar una dintre acestea ajunge la campionul nostru.

” Motocicleta am comandat-o  în februarie și abia acum a fost terminată. Sunt fericit că din cele 75 de bucăți produse în lume  din acest model una e a mea. Abia aștept să ajung acasă să o pregătim pentru raliu și să apuc să mă antrenez și să mă obișnuiesc cu ea căci în noiembrie trebuie s-o urc pe vapor la Le Havre cu destinația Peru” ne a spus Mani Gyenes.

Motocicleta a fost ridicată de la Viena și va ajunge azi la Satu Mare. Urmează tradiționala demontare și rebranduire cu sponsorii lui Mani pentru Dakar. Cu siguranță vom avea parte și de o prezentare oficială a ”noii jucării” a lui Mani cu o conferință de presă și o sesiune foto…Să fie într-un ceas bun și baftă MANI!

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Liga 2 | Primele cinci clasate, preferate de televiziuni | Etapa a 25-a începe vineri şi se încheie tocmai marţi

Citeste mai departe →