Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

Cupa Select, dominată în premieră de CSM Satu Mare! Elevii antrenorului Călin Mazilu au cucerit 73 de medalii!

De   /  16 octombrie 2018  /   comentarii

Cupa Select la înot a ajuns la ediția a 5-a. Concursul a avut loc în week end la bazinul Select din Satu Mare și a adus la start sportivi la diferite categorii de vârstă de la principalele cluburi de natație din Ardeal. Au fost prezente șapte cluburi , din Turda, Baia Mare, Oradea, Bistrița și Satu Mare.

”Mă bucur că a devenit deja o tradiție și am ajuns la a 5-a ediție a concursului de la Select. Deja am înregistrat performanțe deosebite pentru copii noștri și, ce e mai important avem timpi ce ne dau speranțe pentru Campionatele Naționale” a spus administratorul bazei Select, Mircea Pop, la emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

Acesta s-a declarat extrem de mulțumit și de rezultatele sătmărenilor care au pus CSM-ul pe primul loc la puncte în clasamentul pe cluburi.

”E mare lucru și e prima dată când îi depășim pe băimăreni. Avem copii talentați la toate categoriile. Se vede că în ultimii ani s-a muncit foarte bine la Satu Mare la secția de natație de la Select” a mai spus Mircea Pop.

Acesta l-a evidențiat pe Tudor Pop , un puști de 9 ani care a impresionat la acest concurs și despre care specialiștii spun că e un talent nativ. ” Poate ajunge foarte departe în carieră dacă se va ține de înot. Are potențial iar la vârsta lui e foarte bun” a mai spus Mircea Pop.

Pe lângă Tudor  Pop  și ceilalți sportivi sătmăreni merită toate laudele ei adunând în total 29 de medalii de aur, 34 de argint și 10 de bronz.

”Invităm toți elevii pe 10 noiembrie să vină gratuit la concursul de înot de la Select. E competiția care a adus și anul trecut foarte multe școli din județ la noi la bazin iar pe 1-2 decembrie avem competiția de Masters unde am invitat o serie de personalități din lumea natației românești” a mai declarat Mircea Pop.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Cluburile din Carei nu mai plătesc chirie pentru antrenamentele efectuate de grupele de copii în sălile de sport!

Citeste mai departe →