Loading...
Cale:  Home  >  Baschet  >  Current Article

Cu emoții! CSM Satu Mare- Politehnica Iași 63-57 ( 35-25)

De   /  9 octombrie 2016  /   comentarii

csm

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au obținut o victorie chinuită sâmbătă seara în etapa a 2-a a Ligii Naționale. Fetele lui Araujo au câștigat, nu fără emoții, 63-57 duelul cu nou promovata Poli Iași.

După un început promițător de meci în care sătmărencele s-au distanțat rapid la 10 puncte a urmat un sfert doi mai slab…Poli Iași a preluat conducerea în minutul 14 la 20- 21 și doar forma bună a cuplului Tavic-Baltic în atac și determinrea în defensivă a lui Wittington au făcut ca la vestiare să se intre într-un  avantaj oarecum liniștitor 35-25.

În patea secundă americancele oaspetelor, Simmons, Johnson , Mosley și Adams ne-au dat serioase bătăi de cap și în ultimul minut Poli  s-a  apropiat chiar la patru puncte pe tabelă… Până la urmă Orosz & co au gestionat bine ultimele secvanțe și au câștigat în aplauzele unui public generos, revenit din nou la sală după doi ani de pauză forțată!

Victoria rămâne victorie dar trebuie să recunoaștem că încă jocul suferă și multe fete parcă nu-și găsesc locul în angrenajul gândit de Jose Araujo…O surpriză plăcută cuplul sârbo-bosniac, Baltic-Tavic în vreme ce Orosz, Tarța și mai ales Reed au rămas datoare publicului…Peste toate, cea mai eficientă a fost Wittington cu 9 puncte și 12 recuperări…

Urmează deplasarea pe terenul campioanei, la Sepsi Sfântu Gheorghe peste o săptămână.

Alte rezultate:

ACS BC Sirius Tg Mures  51:80     Olimpia CSU Brasov

CS Municipal Targoviste 49:36    ACS Sepsi SIC

CS Municipal Satu Mare 63:57    Politehnica National Iasi

CS Phoenix Galati            68:59     CSBT Alexandria

Univ Goldis ICIM Arad    71:75     Universitatea Cluj-Napoca

Ar putea sa va intereseze...

lps-baschet

Denis Dobra MVP! A marcat 38 de puncte în victoria LPS-ului cu Valbon Arad

Citeste mai departe →