Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Crasna lui Lulu Dragomir câștigă turneul de la Petin! Decebal joacă miercuri în Cupa României!

De   /  7 august 2017  /   comentarii

În așteptarea competițiilor oficiale din fotbalul județean, patru echipe din județ s-au întâlnit la Petin la un turneu amical.

S-a jucat pe sistem fiecare cu fiecare , câte o repriză de 45 de minute. În ciuda vremii caniculare am avut parte de dueluri interesante, goluri spectaculoase și un fotbal agreabil.

Crasna Moftinu Mic, echipa antrenată de Lulu Dragomir a câștigat patrulaterul de la petin cu punctaj maxim. Gazdele de la Păulești au terminat pe doi iar Luceafărul Decebal a încheiat pe trei.

  • Unirea Păuleşti – Dari Lipău 1-0
  • Crasna Moftinu Mic – Luceafărul Decebal 2-1
  • Păuleşti – Decebal 1-0
  • Lipău – Moftinu Mic 1-5
  • Decebal – Lipău 3-1
  • Păuleşti – Moftinu Mic 1-2

Clasament final: 1.Moftinu Mic, 2.Păuleşti, 3.Decebal, 4.Lipău.

Organizatorii de la Păuleşti au oferit diplome şi cupe tuturor echipelor. Au fost premiaţi şi arbitrii Bogdan Tincu, Ştefan Bathory, Alex Boroş şi Cătălin Zsigrai. N-au lipsit premiile speciale, Adrian Micaş (Moftinu Mic) fiind golgheterul turneului, Marton Markos (Păuleşti) cel mai bun jucător, Florin Varna (Păuleşti) cel mai bun portar.

Investiții interesante la Crasna

                Antrenorul celor de la Crasna Moftin, Lulu Dragomir ne-a declarat că încearcă să facă o echipă competitivă iar lotul a fost întărit în această vară cu Adrian Micaș, Gorbe, Raul Ștef, Sopronyi.

”Mai încercăm să aducem jucători . Am întâlnit aici la Moftin oameni foarte serioși care-și doresc să facă performanță la acest nivel. Sperăm să nu-i dezamăgim” spune fostul căpitan al Olimpiei, Lulu Dragomir.

Sâmbătă Crasna va merge la Negrești pentru un test cu Energia.

Luceafărul joacă miercuri cu Diosig

                Luceafărul Decebal va juca miercuri de la ora 17,30 în primul tur al fazei naționale a Cupei României. Noul antrenor de la Luceafărrul, Andrei Estinca speră să debuteze cu o victorie în meciul cu bihorenii de la Diosig.

Ar putea sa va intereseze...

Ghimbav-Tășnad 4-2! Înfrângere în prima deplasare a sezonului…

Citeste mai departe →