Loading...
Cale:  Home  >  Altele  >  Current Article

Cluburile din Carei nu mai plătesc chirie pentru antrenamentele efectuate de grupele de copii în sălile de sport!

De   /  2 noiembrie 2018  /   comentarii

Prezent la şedinţa ordinară   a Consiliului Local Carei, preşedintele FC Kinder, Tabi Zsolt, a prezentat eforturile depuse de clubul pe care îl conduce pentru a atrage copiii către practicarea fotbalului, în ideea ca „acest oraş frumos să fie populat în continuare de oameni sănătoşi”.

Preşedintele Tabi Zsolt a arătat că antrenorii clubului FC Kinder Carei se ocupă zilnic cu peste o sută de copii, care reprezintă viitorul municipiului. „Vrem ca acest oraş frumos să fie populat în continuare de oameni sănătoşi”, a declarat Tabi Zsolt.

Preşedintele Tabi a mai arătat că FC Kinder se ocupă de sportul de masă, iar juniorii talentaţi ajung la performanţă, adăugând că 35 dintre cei copiii care au trecut pe la club au ajuns până acum la diverse echipe de seniori, majoritatea lor la CSM Victoria Carei. De asemenea, Tabi Zsolt a mulţumit Primăriei şi Consiliului Local Carei pentru sprijinul acordat clubului pe care îl conduce.

Preşedintele Tabi Zsolt a fost secondat de principalii antrenori ai grupelor de juniori din cadrul FC Kinder Carei

De menționat că echipa Kinder Carei, cuu Tabi Zsolt și Csenteri Jozsef pe banca tehnică , a câștigat miercuri faza județeană a Memorialului Gheorghe Ola la categoria U9.

În cadrul  şedinţei   consilierii locali au decis asigurarea folosinței gratuite a sălilor de sport din municipiu pentru activitățile sportive desfășurate de FC Kinder, Baschet Club Primo, CS Sakura și CS Daliana, în vederea promovării sportului în rândul copiiilor din municipiul Carei.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/
  • Publicat: 2 săptămâni ago on 2 noiembrie 2018
  • De:
  • Ultima modificare: noiembrie 2, 2018 @ 7:12 pm
  • Categorie: Altele

Ar putea sa va intereseze...

ARBITREAZĂ ÎN CAMPIONATELE JUDEȚENE DE FOTBAL ÎN WEEKEND | SE VOR TERMINA OARE AGRESIUNILE?

Citeste mai departe →