Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Careianul Kovacs Istvan va arbitra eternul derby-ul , STEAUA (FCSB)- DINAMO!

De   /  23 septembrie 2017  /   comentarii

Comisia Centrala a Arbitrilor a anunțat în mod oficial brigada de arbitri de la primul derby al României din acest sezon, dintre FCSB și Dinamo, care se joacă duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Telekom Sport 1 1,Digi Sport 1. și Look TV.

Careianul Istvan Kovacs va oficia la centru meciul de pe Arena Națională, ajutat la cele două tușe de asistenții Ovidiu Artene si Vasile Marinescu. Rezervă a fost desemnat George Rădulescu,iar observator de arbitri va fi Alexandru Deaconu.

Delegarea la derby demonstrează încă odată că Istvan Kovacs e acum arbitrul nr 1 în România. Cel mai în formă central din otul CCA!

Tot duminică, de la ora 15.00, se dispută meciul Juventus Bucureşti – Gaz Metan Mediaş, arbitrat de Sebastian Colţescu. El va fi ajutat de Adrian Ghinguleac şi Ovidiu Arusoaiei, în timp ce Adrian Antonie va fi rezerevă.

Observatori vor fi Marian Dorobanţu şi Romulus Chihaia.

Un alt meci de duminică, CSM Poli Iaşi – ACS Poli Timişoara se va disputa de la ora 17.30. Acesta va fi arbitrat de Alexandru Tudor, ajutat de Gabriel Bârjac şi Bogdan Velicu. Rezervă va fi Florin Marcu, iar observatori Stan Prodan şi Cătălin Cursaru.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Inedit! Momentul anului în familia PRIMAVERA! Cerere în căsătorie la ANTRENAMENT!

Citeste mai departe →