Loading...
Cale:  Home  >  Fotbal  >  Current Article

Care derby? CSM Olimpia a trecut la pas de Știința Beltiug! Trupa lui Ritli rămâne singura cu punctaj maxim din seria B!

De   /  21 octombrie 2018  /   comentarii

Considerat a fi duelul favoritelor la cîștigarea seriei B, meciul dintre CSM Olimpia și Știința Beltiug de sâmbătă n-a fost decât un galop de sănătate pentru trupa lui Ritli Zoltan.

Galben-albaștrii n-au avut nicio emoție în a obține toate punctele în duelul cu trupa condusă de Vasile Boudi.

Problemele din ultima perioadă de la echipa din Beltiug s-au văzut pe teren. Fără meci oficial de două săptămâni, și probabil și fără prea multe antrenamente, jucătorii din Beltiug au dat o replică palidă Olimpiei.

Țoca a deschis scorul rapid după un corner de pe partea stângă. 1-0 min 12. Faur ratează apoi o ocazie bună în minutul 34 dar apoi peste alte două minute profită de centrarea perfectă, cu exteriorul, a lui Cadar și face 2-0 din 6m.

Până la pauză Feier are singura ocazie a oaspeților, doar că fostul atacant al Olimpiei a ratat singur cu Oșan.

Partea a doua aduce rapid și golul de 3-0. Cadar înscrie și el cu o execuție de la marginea careului în minutul 52. Știința termină energia și sătmărenii ratează alte ocazii clare…Doar inspirația portarului Tomșa a făcut ca Beltiugul să plece doar cu patru goluri încasate în derby…Ultima reuțită, cea din minutul 87 îi aparține lui Faur după o centrare a lui Bordac.

CSM Olimpia obține a opta victorie din tot atâtea meciuri jucate și se distanțează la nouă puncte de Știința, echipa din Beltiug are însă două meciuri mai puțin jucate….Pentru Știința e prima înfrângere din acest sezon.

Partida a fost arbitrată de Kovacs Szabolcs la centru și frații Kopriva la cele două margini. Observator Constantin Por .

CSM Olimpia– Oșan- Ștef, Țoca, Ritli, Ionescu- Nyilvan B., Simon, Schvarzkopf, Faur-Nyilvan R., Cadar. Au mai intrat Bordac, Doroș.

Știința Beltiug- Tomșa- Pop R, Toma, Sabău, Covaci- Gulya, Cireap, Baciu, Petkes-Pop M. Feier. Au mai intrat Chivari, Erli, Bogar.

In alte meciuri jucate sambata, Lazuri-Apa 1-1, Oar-Doba 6-1, Victoria Carei-Unirea Pi;colt 2-1.

 

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/
  • Publicat: 2 luni ago on 21 octombrie 2018
  • De:
  • Ultima modificare: octombrie 21, 2018 @ 4:39 pm
  • Categorie: Fotbal, Olimpia

Ar putea sa va intereseze...

LPS și-a premiat cei mai buni sportivi ai anului | Adriana Pricop și Cătălin Ardelean , antrenorii anului 2018

Citeste mai departe →