Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

”Căpitanul” Florin Mureșan își pune cenușă-n cap. Și-a cerut scuze pe facebook! :)

De   /  29 iunie 2015  /   comentarii

fm

Ratarea promovării în liga a 3-a e greu de digerat la Olimpia II Satu Mare. După un baraj în care ” satelitul” a câștigat manșa tur cu 2-1 și a condus cu 2-0 la Gâlgău în minutul 21 și apoi într- o singură repriză a încasat patru goluri de la Luceafărul Bălan toată lumea caută explicații și…țapi ispășitori.

Discuțiile s-au mutat pe online iar facebook-ul e plin de comentarii avizate sau…neavizate.

De la conducători la jucători, ziariști ori simpli suporteri cu toții s-au încins la vorbă.

Absent în meciul retur după ce s-a accidentat la o miuță cu prietenii pe sintetic, căpitanul Florin Mureșan a găsit că e normal să-și ceară scuze pentru gestul inconștient:

~Când vine vorba de Olimpia Satu Mare nu voi spune niciodată pas ,indiferent de liga ,ziua și ora în care joaca.Ce regret eu e că nu am fost in teren la ultimul și cel mai important meci,lucru care s-a intamplat din cauza unei greseli stupide pe care consider ca la varsta mea trebuia sa o evit.Aș vrea cu această ocazie să vă cer vouă ,antrenorilor și colegilor scuze!!~

De apreciat gestul lui Muri…doar că din păcate astfel de ”greșeli stupide”, mici dar venite -n lanț la Oli au dus la acest dezastru…

Sigur, varicela lui Donca n-o poți controla , sau accidentarea din tur a lui Paul Cristian, dar ce ne facem cu plecatul în vacanță a lui Anca Trip. De ce l-ai adus în tur pentru ca să-l lași la mare la retur și să te plângi că pe bancă ai avut doar un puști de 15 ani. Ca să mergem mai departe…în iarnă de ce i-ai dat drumul atât de ușor unui alt portar de 18 ani, Fila care prinsese încredere și putea fi chiar o soluție la echipa mare. Bîgiu n-a mai apărut ….Iar la toate,  lipsa de reacție a conducerii după un meci tur în care s-a dictat un penalty foarte ușor împotriva ta …Te puteai aștepta la un retur de foc la Gâlgău, iar puțină presiune, măcar mediatică , se putea face la CCA . Și mai ales la FRF . Unde mai pui că președintele de la Casa Fotbalului tocmai ce ți-a fost oaspete cu o zi înaintea barajului!

Se adeverește încă odată vorba veche…până la Dumnezeu, te mănâncă sfinții! În cazul de față degeaba Burleanu dacă arbitrii… Întrebarea e acum ce facem cu acești copii? Au muncit un an , meritau un loc în liga a 3-a . Ne întoarcem în elite?.Ar fi inutil și un an pierdut … În loc de concluzie:.se anunță o vară fierbinte la Olimpia!

Ar putea sa va intereseze...

Cuplul Ritli&Bolba readuce OLIMPIA la viață! VICTORIE , 1-0 cu UTA!

Citeste mai departe →