Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Campion de București! Mircea Donca merge cu PROGRESUL SPARTAC la barajul de promovare în liga a 3-a!

De   /  7 iunie 2017  /   comentarii

După ce doi foști jucători de la Olimpia, Zsiga și Rus au promovat cu echipa lor, Balmaz în prima ligă din Ungaria , un alt fost olimpist, Mircea Donca e la un pas de o performanță deosebită la clubul la care activează.

Mijlocașul sătmărean, student acum la Facultatea de Geografie din București a evoluat în acest sezon pentru echipa Progresul Spartac. Cu Donca titular în marea majoritate a meciuurilor, Progresul Spartac a câștigat liga a 4 a București și va juca barajul de promovare în Liga a 3-a împotriva campioanei din Ilfov, Avicola Crevedia. O echipă din Crevedia la care evoluează veteranii ligii 1, Vali Bădoi , Pătrașcu, frații Karamian , Vali Negruși Balaur.

Progresul Spartac a termnat cu un avans de 18 puncte în fruntea clasamentului ligii a 4-a iar apoi s-a impus și în play off, 2-0 cu Termo, 1-0 cu Regal si 2-1 (1-0) cu AFCP.

Reamintim că un alt jucător sătmărean, Vlad Bujor a promovat în Liga 1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Iar lista foștilor olimpiști care obțin performanțe în alte părți ar putea fi completată de Bogdan Miron și Dumitru Munteanu în cazul în care aceștia vor promova cu UTA Arad în prima ligă după barajul cu ACS Poli Timișoara.

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Inedit! Momentul anului în familia PRIMAVERA! Cerere în căsătorie la ANTRENAMENT!

Citeste mai departe →