Loading...
Cale:  Home  >  Baschet  >  Current Article

Calificare fără probleme, și un câștig: junioara ANAMARIA KADAR! CSM Satu Mare- Rapid ( galerie foto)

De   /  30 septembrie 2018  /   comentarii


Cum era de așteptat CSM Satu Mare n-a avut nicio emoție în a elimina Rapid București în primul tur al Cupei României.
Dubla jucată vineri și sâmbătă în sala LPS a fost doar un bun prilej pentru antrenorii Marius Dobă și Octavian Boian de a verifica scheme de joc și de a rula tot lotul de jucătoare înaintea primei etape de campionat de pe 6 octombrie cu FCC Arad.


Partida de vineri seara a oferit un adevărat recital ofensiv cu un rezultat demn de meciurile băieților. 98-75. Ambele echipe au ignorat practic faza defensivă și a ieșit un spectacol total cu aruncări de la distanță și faze frumoase create la ambele panouri. Spectatorii au așteptat la final…suta doar că Adina Pop a refuzat bucuria fanilor cu o ultimă aruncare ratată…A doua zi însă baschetbalistele noastre au luat mai în serios meciul și startul a arătat o altă…defensivă. 35-10 după 10 minute și culoare puține pentru rapidiste pe tot parcursul jocului…S-a terminat 108-42 cu toate cele 11 jucătoare ce au intrat pe teren trecute și pe lista marcatoarelor.
Sigur că dubla cu Rapid a fost un singur galop de sănătate , o calificare normală de pe urmă căreia putem spune că CSM ul a câștigat o junioară, pe Anamaria Kadar. Cu o evoluție sigură , ajutată de colege, Kadar s-a descurcat foarte bine și în defensivă și în atac în minutele în care a fost pe parchet…Apoi e de salutat revenirea Andreeai Olah . Mămica Andrea a fost principala marcatoare în ambele jocuri și a demonstrat că încet își revine la forma de dinainte de a aduce pe lumea minunea de băiețel… Ianis!
La toate se adaugă parcă plusul de agresivitate și de viteză arătat și în dubla cu Rapid și în amicalul cu Miskolc față de ce aveam sezonul trecut. Bancă mai lungă, lot mai valoros, acestea ar fi primele impresii lăsate de vicecampioane. De la care așteptăm să confirme acest start bun și în meciurile de campionat.
Primul meci din LNBF va fi sâmbătă de la ora 18 acasă cu FCC Arad.


Meciul tur: CSM Satu Mare- Rapid București 98-75 (29-18, 25-20, 23-20, 21-17).
CSM: Olah – 18p, Mandache – 15p, Lloyd – 13p, Baltic – 13p, Lazăr – 9p, Kadar – 7p, Huţanu – 7p, Denson – 6p, Tavic – 5p, Pop – 3, Moldoveanu – 2. Antrenor: Marius Dobă.
Rapid: Stanici( Diaconu) – 22p, Lupusavei – 9p, Bejan – 8p, Cazacu – 8p, Cuatu – 6p, Burlakova – 6p, Matei – 6p, Grigore – 6p, Ticu – 4p, Pantazi, Anghel. Antrenor: Dan Militaru.
Retur: CSM Satu Mare- Rapid București 108-42 ( 35-10, 29-10, 25-13, 19-9)
CSM- Olah 21p ( 7×3), Kadar-14, Baltic-13, Pop -12, Huțanu-9, Lloyd-8, Lazăr-9, Denson-8, Mandache-6, Tavic-5, Moldoveanu-4
Rapid- Cuatu-15, Cazacu -8, Stănici-5, Țicu-4, Pantazi-2, Burlakova-2, Lupusavei-2, Bejan-2, Anghel-2.


foto Pesek Attila-frissujsag.ro

 

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Fotbal județean | Programul și oficialii delegați la meciurile din weekend

Citeste mai departe →