Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Bravo Leny! Aur pentru Berei la Gimnaziada de la Trabzon! E miniolimpiada sportului școlar!

De   /  14 iulie 2016  /   comentarii

berei

~Trei medalii pentru Romania,doua de aur si un argint,in concursul de lupte greco- romane de la Gimnaziada de la Trabzon! Florin Tița a luat argintul,iar Nicu Ojog si Lenard Berei,medaliile cele mai stralucitoare! Felicitari baieti,felicitari si antrenorului Arghira Anton!~ a fost postarea de azi de pe pagina de facebook a Federației Române de Lupte.

Sătmăreanul Lenard Berei a concurat la cat 100 kg și s -a impus în finala de azi în fața unui sportiv din Turcia, medaliat cu bronz anul acesta la Mondialelel de juniori! Berei e legitimat la CS Cetate Heracle Ardud și antrenat de Tudor Barbul, Claudiu Blaga și Norocel Barbul.

De remarcat că România participă în premieră la Gimnaziadă.

Este a XVI-a ediție a Gimnaziadei, echivalentul Universiadei în mediul preuniversitar. Țara noastră  participă în premieră la aceste întreceri, cu o delegație formată din 69 de membri: 48 de sportivi, 13 antrenori, 6 arbitri, un medic plus șeful de delegație, Cristina Brânzoi, director al Federației Române a Sportului Școlar și Universitar.

Gimnaziada este organizata sub egida Federatiei Internationale a Sportului Scolar (ISF), Romania fiind stat membru al acestei organizatii.

Trabzonul a castigat organizarea acestui eveniment candidand in anul 2014.

România e repezentată la șase discipline: gimanstică artistică, gimnastică aerobică, atletism, lupte, judo, natație și karate.

berei1

gymnasiade

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Derby-ul SEPSI- CSM SATU MARE se vede ,live, duminică la FRBTV!

Citeste mai departe →