Loading...
Cale:  Home  >  Breaking News  >  Current Article

Bravo Leny! Aur pentru Berei la Gimnaziada de la Trabzon! E miniolimpiada sportului școlar!

De   /  14 iulie 2016  /   comentarii

berei

~Trei medalii pentru Romania,doua de aur si un argint,in concursul de lupte greco- romane de la Gimnaziada de la Trabzon! Florin Tița a luat argintul,iar Nicu Ojog si Lenard Berei,medaliile cele mai stralucitoare! Felicitari baieti,felicitari si antrenorului Arghira Anton!~ a fost postarea de azi de pe pagina de facebook a Federației Române de Lupte.

Sătmăreanul Lenard Berei a concurat la cat 100 kg și s -a impus în finala de azi în fața unui sportiv din Turcia, medaliat cu bronz anul acesta la Mondialelel de juniori! Berei e legitimat la CS Cetate Heracle Ardud și antrenat de Tudor Barbul, Claudiu Blaga și Norocel Barbul.

De remarcat că România participă în premieră la Gimnaziadă.

Este a XVI-a ediție a Gimnaziadei, echivalentul Universiadei în mediul preuniversitar. Țara noastră  participă în premieră la aceste întreceri, cu o delegație formată din 69 de membri: 48 de sportivi, 13 antrenori, 6 arbitri, un medic plus șeful de delegație, Cristina Brânzoi, director al Federației Române a Sportului Școlar și Universitar.

Gimnaziada este organizata sub egida Federatiei Internationale a Sportului Scolar (ISF), Romania fiind stat membru al acestei organizatii.

Trabzonul a castigat organizarea acestui eveniment candidand in anul 2014.

România e repezentată la șase discipline: gimanstică artistică, gimnastică aerobică, atletism, lupte, judo, natație și karate.

berei1

gymnasiade

Ar putea sa va intereseze...

djst

Proteste la DJST Satu Mare față de nivelul scăzut al salariilor!

Citeste mai departe →