Loading...
Cale:  Home  >  Baschet  >  Current Article

Baschet caritabil! Spectatorii invitați să aducă jucării de pluș la meciul CSM SATU MARE -SEPSI!

De   /  13 decembrie 2016  /   comentarii

plush

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor întâlni campioana Sepsi Sfântu Gheorghe vineri de la ora 18.  Un meci extreme de dificil dacă ţinem cont că şi în acest sezon Sepsi e marea favorite la titlu iar în acest moment CSM-ul nostrum se confruntă cu serioase problem de lot.

Oficialii de la CSM Satu Mare vor să transforme acest meci cu campioana într-o mica sărbătoare. În care spectatorii să fie principalii actori…Astfel suporterii echipei sunt aşteptaţi la meci cu o jucărie de plus pe care apoi s-o arunce la începutul jocului pe parchetul sălii…Iar apoi toate pluşurile vor fi donate copiilor de la Centrele de Plasament.

Astfel de acţiuni sunt întâlnite tot mai des şi în România la meciurile de handbal şi baschet iar la Satu Mare vom avea practice parte de o premieră.

„Noi am mai avut acțiuni de acest gen și în anii precedenți. Copiii au fost mereu alături de noi, ne-au ținut galerie, au trăit fiecare meci și au fost cu sufletul alături de noi, iar prin această acțiune am dori să le facem și noi o bucurie. Aș dori să rog suporterii ca la meciul de acasă de vineri să vină fiecare, dacă poate, cu câte o jucătorie pentru a face împreună un lucru frumos de sărbători. Jucătoriile le vom strânge după meci și le vom dona celor care au mai multă nevoie de ele.”, a spus căpitanul echipei,  Andrea Olah.

Aceasta împreună cu antrenorul Jose Araujo au invitat spectatorii în număr mare la sală pentru a oferi o mica rază de bucurie copiilor mai puţin norocoşi…

Se pare că la acţiune vor răspunde şi jucătoarele de la Sfântu Gheorghe care prin vocea căpitanului Annemarie Părău au anunţat că vor aduce la Satu Mare cu ele jucării pentru copii.

andreea-olah

Legat de meciul cu Sepsi , antrenorul Jose Araujo a anunţat că e cu atât mai dificil cu cât echipa noastră pare lovită de ghinion. Accidentările şi problemele se ţin scai de CSM. Baltic e în recuperare după fractura de la degetul mic de la picior, Wittington e incertă, Tavic va juca cu mască iar mai nou şi Adina Pop a trebuit să părăsească antrenamentele din cauza unor problem grave în familie.

                “Să joci cu Sfântul Gheorghe este o sărbătoare. Vom încerca să dăm maximum la acest meci, deși ne confruntăm cu probleme serioase de lot. Dar nu putem controla accidentările. Acum ne antrenăm în 7-8 jucătoare, dar cu siguranță vom da totul în teren ca să scoatem tot ce putem în acest meci” a spus Araujo conştient că oaspetele de vineri pornesc cu prima şansă.

Baschetbalistele de la CSM au un program infernal în această lună iar Crăciunul le va prinde pe drum…Echipa joacă la Alexandria pe 23 decembrie la ora 19 iar apoi pe 28 decembrie la Satu Mare va veni CSM Târgovişte. Unde mai punem că pe 4 şi 8 ianuarie se va juca dubla cu Olimpia Braşov în Cupa României…

Părău se retrage din Naţională

anne

Adversara de vineri a CSM –ului, căpitanul celor de la Sepsi, Annemarie Părău a anunţat ieri că se retrage după 15 ani de activitate din Naţionala României.

                “După 15 ani în slujba echipei naţionale de baschet feminin a României am decis şi comunicat Federaţiei Române de Baschet astăzi faptul că am decis să mă retrag din activitatea echipei naţionale.

A fost şi este o decizie foarte dificilă pe care am ales să o iau. Nu îmi este uşor, însă recenta neizbutire a calificării la Eurobasket 2017 precum şi faptul că personal consider că este de cuviinţă, mai devreme de preferat decât mai târziu, să lăsăm loc mai tinerelor noastre colege în locul nostru astfel încât acestea să aibă aceeaşi sanşă de afirmare şi progres pe care şi eu am avut-o când am fost în situaţia lor.

Doresc să mulţumesc Federaţiei Române de Baschet pentru fiecare din cei 15 ani deosebiţi oferiţi !” a postat pe pagina personală de facebook fosta componenta a CSM-ului din Satu Mare din perioada 2011-2013.

Se anunţă de altfel vineri o revedere interesantă între Părău şi Olah, jucătoarea CSM-ului nostru fiind naşa vedetei de la Sfântu Gheorghe…

http://satumaresport.ro/selymes-n-a-mai-apucat-paltonul-la-olimpia-ritli-e-noul-antrenor-al-galben-albastrilor/

Ar putea sa va intereseze...

Performanță! Oana Bumba și Ciprian Marița în finala German Open Championship!

Citeste mai departe →