Loading...
Cale:  Home  >  Baschet  >  Current Article

Au rămas doar ZECE! CSU Alba Iulia s-a retras din Liga Națională!

De   /  31 august 2016  /   comentarii

alba

Liga Națională la baschet feminin mai pierde încă o echipă în această vară. După ce Danzio Timișoara a spus pas și a renunțat la locul din prima divizie, azi o altă formație și-a anunțat retragerea, tot din motive financiare.

CSU ALba Iulia, echipă ce în ultimele ediții s-a bătut mereu pentru medalii atât în Liga Națională cât și în Liga Europei Centrală a anunțat că a rămas fără principalul sponsor și s-a retras din campionat.

Ziarulunirea.ro a confirmat azi că echipa de baschet CSU Alba Iulia nu va lua startul în noul sezon competițional al Ligii Naționale de Baschet Feminin. Clubul universitar a decis retragerea echipei din prima ligă feminină din cauza problemelor financiare, aflându-se în acest moment în imposibilitatea reală de a susține din punct de vedere al banilor noul sezon competițional.

În aceste condiții, clubul a decis să retragă echipa din LNBF pentru sezonul 2016/2017 și să rezilieze contractele antrenorului Miroslav Popov și a sportivelor transferate în acestă vară pe cale amiabilă.

Așadar ca n povestea cu ”negrii mititei ce se pierd pe dum”, și Liga Națională rămâne acum cu 10 echipe. Iar în aceste condiții CSM Satu Mare e clar una din favorite la medalii.

PS. În mod normal FRBaschet ar trebui să refacă țintarul Ligii Naționale, pentru că în aceste condiții în fiecare etapă ar sta două echipe…

Ar putea sa va intereseze...

Se știu jucătoarele de la CSM Satu Mare! Echipa vrea să se bată pentru medalii în campionat și cupă!

Citeste mai departe →